Af Niels O. Hansen - 19/12-17 10:04

Har holdt graviditeten hemmelig: Stjernepar er blevet forældre til tvillingerHar holdt graviditeten hemmelig: Stjernepar er blevet forældre til tvillinger

Den tidligere russiske tennis-spiller Anna Kournikova er blevet mor til et sæt tvillinger. Det skriver TMZ.

storybild

Enrique Iglesias og Anna Kournikova, der her ses som tilskuere til en tennis-turnering ved en tidligere lejlighed er ifølge underholdnings-siden tmz.com blevet forældre til et sæt tvillinger. (Billede: ANDREW GOMBERT (arkivfoto))

Ifølge underholdnings-sitet kom tvillingerne til verden lørdag i den amerikanske by Miami, og deres navne skal være Lucy og Nicholas.

Faderen er pop-sangeren Enrique Iglesias, der bl.a. er kendt for sange som Bailamos og Hero. Han er søn af tv-stjernen Isabel Preyster og sangeren Julio Iglesias.

Det særprægede ved fødslen er, at selvom tvillingerne er børn af to kendte mennesker, er det lykkedes for Anna Kournikova og Enrique Iglesias at holde graviditeten hemmelig for offentligheden. De to har været et par siden 2001, og de har værnet om deres privatliv. Det er således heller ikke offentligt kendt, om de er gift, men Anna Kournikova har en meget stor ring på den ene hånd, som antyder, at det er de nok.

I videoen herunder kan du se Federer og Nadal med to vilde tennisdetaljer.

Anna Kournikova er blevet 36 år, og på grund af en rygskade har hun ikke spillet top-tennis i mange år.

Anna Kournikova (th) var i mange år mere kendt for sit udseende end for sine evner på tennis-banen, men hun har dog vundet et par store turneringer sammen med Martina Hingis (tv). Her ses parret ved Wimbledon-turneringen. (Billede: Henry Browne)

I sin aktive karriere år var russeren mere kendt for sit udseende end for sit tennis-spil, men hun nåede dog kvartfinalen i Australian Open i single i 2001. I damedouble har hun vundet samme turnering to gange. Det var i 1999 og i 2002, og i begge tilfælde dannede hun par med schweizeren Martina Hingis.

Nu har mixeddoublen Kournikova/Iglesias også for alvor fået succes på privatfronten.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sophie Løhde om forhandlinger: 'Det...
bt.dk
Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Dansk modehus med blodrøde tal: Har...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx