Af Farzam Abolhosseini,Michel Wikkelsø Davidsen - 06/07-17 22:02

Afsløring: AaB køber Jores OkoreAfsløring: AaB køber Jores Okore

Skiftet er gået igennem torsdag aften, erfarer BT.

storybild

Jores Okore er skiftet til AaB. (Billede: Henning Bagger)

Ifølge BTs oplysninger har Jores Okore skrevet under på en treårig kontrakt, og AaB betaler 4,2 millioner kroner for at få den nu tidligere FC København-spiller til Aalborg.

Omkring otte minutter efter BTs afsløring har FC København offentliggjort salget af den 24-årige midterforsvarer, der kun fik en enkelt sæson i klubben.

»Det er ikke altid, tingene lykkes. Vi fik en god mulighed, da Jores blev tilgængelig for os sidste sommer, og vi slog til. Men tingene er ikke gået op i en højere enhed, som begge parter ellers har ønsket det. Det skyldes ikke mindst, at Erik Johansson og Zanka har været utroligt stærke, og Jores derfor ikke har fået den spilletid, han har ønsket. Der er ingen sure miner fra hverken os eller Jores, men vi er enige om, at det er bedst for hans karriere, at han får muligheden for at spille et andet sted. Her er en stærk klub som AaB helt sikkert en god base for ham. Vi ønsker Jores alt det bedste fremover,« siger Ståle Solbakken til FC Københavns hjemmeside.

Jores Okore siger selv om skiftet:

»Jeg har haft en god hverdag i FCK, hvor jeg er blevet behandlet fair og ærligt hele vejen igennem. Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne ville have spillet flere kampe. Jeg respekterer, at Ståle og staben har valgt nogle andre, men jeg har brug for at spille kampe for at trives optimalt. Jeg har lært af min tid i FCK med dygtige holdkammerater, og nu ser jeg frem til at få en frisk start i AaB, som er en stærk klub med gode ambitioner.«

Dermed er Jores Okore fortid i FC København og slutter sin tid i klubben med kun fem Superliga-kampe på sit CV.

60interaktioner  

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Manden bag mystisk lyd-klip står...
bt.dk
'Ja, jeg onanerer. Det gør din...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx