Af Ritzau - 03/07-17 19:38

Sen kamp venter Wozniacki på ukendt bane i WimbledonSen kamp venter Wozniacki på ukendt bane i Wimbledon

Caroline Wozniacki skal tidligst i aktion klokken 18 dansk tid, når hun tirsdag åbner Wimbledon.

storybild

Først på selve spilledagen tirsdag finder Caroline Wozniacki ud af, hvor hun skal åbne årets Wimbledon. (Billede: Scanpix/Glyn Kirk)

Tidligst klokken 17 lokal tid, eller klokken 18 dansk tid om man vil. Klogere blev Caroline Wozniacki ikke, da tirsdagens program til Wimbledon blev offentliggjort.

Danskerens møde med Timea Babos fra Ungarn er således ikke placeret på nogen bane, men er én af to kampe, som skal placeres i løbet af dagen, når man ved, hvordan kampene skrider frem.

Wozniacki kan godt komme i spil til Centre Court eller bane 1, hvor der kun er placeret tre kampe i modsætning til fire på de fleste andre baner. Men spillet begynder dog også halvanden time senere på de to nævnte baner.

Det er dog vanligvis de største stjerner, der optræder på de største baner, og som store favoritter i første runde kan de forventes at spille sig nemt og hurtigt videre, så der bliver plads til en fjerde kamp.

Tirsdag er det eksempelvis kvindernes verdensetter, Angelique Kerber, Novak Djokovic og Roger Federer, der er sat på Centre Court-programmet.

Efter mandagens træning gjorde Caroline Wozniackis far og træner, Piotr Wozniacki, det klart, at man helst er fri for at spille på bane 2, hvor datteren flere gange har måttet lade livet i turneringen.

Det bliver det første møde mellem Wozniacki og Babos, der rangerer som nummer 42 i verden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I skammekrogen: Superliga-assistent...
bt.dk
Blodet væltede pludselig ud, mens...
bt.dk
Dansk pop-ikon skal synge...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx