Af Anders Malling Beck - 18/12-15 15:09

Fik tyret bold i ansiget: Nu sidder Sandra Toft ude mod MontenegroFik tyret bold i ansiget: Nu sidder Sandra Toft ude mod Montenegro

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen giver Sandra Toft ro, efter at hun blev ramt i ansigtet mod Rumænien.

storybild

(Billede: Polfoto)

Når kvindelandsholdet i håndbold fredag eftermiddag møder Montenegro i en placeringskamp ved VM, bliver det uden målvogter Sandra Toft.

Larvik-spilleren sidder over, efter at hun blev ramt i ansigtet af et hårdt skud fra Cristina Neagu i kvartfinalen mod Rumænien i onsdags.

- Sandra Toft er ikke med, lyder det kortfattet fra assisterende landstræner Søren Herskind.

Toft har tidligere måttet holde en lang pause som følge af en hjernerystelse, og i den danske VM-lejr har man vurderet, at hun har bedst af en pause.

Som konsekvens af usikkerheden om målvogteren indkaldte landstræner Klavs Bruun Jørgensen torsdag aften veteranen Mette Iversen som reserve. Iversen udgør sammen med Rikke Poulsen den danske målvogterduo mod montenegrinerne.

Her kæmper Danmark for en plads i OL-kvalifikationsturneringen i foråret. Den plads vil være sikret med en sejr over Montenegro.

Umiddelbart ser opgaven en smule lettere ud, fordi det efter voldsom forvirring har vist sig, at Montenegro allerede er kvalificeret, og dermed kun har æren at spille for.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx