Af Ritzau - 30/11-16 23:45

Reserven blev Brøndby-helt: Den bedste følelseReserven blev Brøndby-helt: Den bedste følelse

Med et mål fem minutter før tid blev Christian Jakobsen matchvinder, da Brøndby ude slog Randers FC med 1-0.

storybild

Indskiftede Christian Jakobsen blev matchvinder for Brøndby. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Reserven Christian Jakobsen er manden i centrum, efter at Brøndby på Jakobsens scoring hentede en vigtig udesejr på 1-0 over Randers onsdag aften.

Med sejren befæster Brøndby sin andenplads i Alka Superligaen, og matchvinderen er selvsagt mere end tilfreds med sit sene mål, der faldt på hans første boldberøring i kampen.

- Det var ikke fordi, jeg nåede at tænke de store tanker i situationen. Jeg reagerede instinktivt.

- Det var selvfølgelig dejligt at score, og når det er kampafgørende, er det jo helt perfekt. Det er den bedste følelse, man kan få som indskifter, siger Jakobsen.

Afgørelsen faldt, da han rettede en afslutning fra Andrew Hjulsager af. Hjulsager mener, at gæsterne burde have scoret flere mål tidligere i opgøret, der bød på mange chancer i begge ender.

- Vi kom godt ud til kampen og skabte fire-fem chancer, hvoraf vi i hvert fald skulle have puttet en eller to af dem i mål.

- Men det gjorde vi ikke, og så blev kampen mere lige. Til sidst lignede det 0-0, men med lidt held fik vi sejren, sagde Hjulsager.

- Det var utroligt vigtigt og selvfølgelig rigtig dejligt. Jeg synes ikke, at vi har haft heldet ret meget med os i lang tid. Jeg føler, at det her var den første kamp, hvor vi vandt tre point, tilføjede Hjulsager.

Brøndbys træner, Alexander Zorniger, havde til gengæld svært ved at glæde sig over sit holds spil i kampen.

- Jeg var ikke for alvor glad for vores spil i det meste af kampen. Det var en okay indsats, men når vi vinder, må det være, fordi vi har en vis kvalitet på holdet.

- Jeg var noget overrasket over, at efter at vi havde skabt de første chancer ved at overspille deres bagkæde i første halvleg, blev vi ved med at spille sådan. Derfor fik vi ikke vores offensive folk sat i scene, mener træneren.

Brøndby er ni point efter FC København i toppen af Alka Superligaen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx