28/03-16 19:23

Radwanska falder sammen og ryger ud i Miami OpenRadwanska falder sammen og ryger ud i Miami Open

Agnieszka Radwanska er ude af Miami Open efter nederlag til Timea Bacsinszky i tre sæt.

storybild

Agnieszka Radwanska (billedet) kunne ikke holde niveauet over tre sæt mod Timea Bacsinszky i Miami Open. (Billede: AP/Alan Diaz)

Det startede lovende for tredjeseedede Agnieszka Radwanska i ottendedelsfinalen ved Miami Open mod Timea Bacsinszky, men den polske favorits spil faldt sammen.

Efter godt to timers tennis måtte Radwanska pakke sin taske og forlade Miami Open med et nederlag på 6-2, 4-6, 2-6 til den 19.-seedede schweizer.

I et ensidigt første sæt sad den polske verdenstoer tungt på spillet, og med to servegennembrud tog Radwanska let sættet med 6-2.

Timea Bacsinszky, der er nummer 20 på verdensranglisten, var langt fra det niveau, hun viste i de to spilleres hidtil eneste opgør i en Fed Cup-kamp i 2015, hvor schweizeren lammetævede Radwanska med 6-1, 6-1.

Ikke en eneste breakbold formåede Bacsinszky at tilspille sig i første sæt, og det lignede en sikker polsk sejr lige om hjørnet.

Men fra starten af andet sæt tippede vægtskålen. Radwanska manglede tyngde i slagene, og Bacsinszky tog styring i duellerne.

Efter to schweiziske servegennembrud kunne Bacsinszky serve sættet hjem, men et tabt serveparti betød, at sættet blev vundet med 6-4.

Radwanska nåede ikke få styr på sit spil igen, inden hun blev brudt i tredje sæts første parti, og polakken fandt aldrig rytme i sit spil igen.

Et nyt tabt serveparti gav schweizeren muligheden for at serve kampen hjem, og den mulighed forspildte Bacsinszky ikke.

Hun møder nu enten Simona Halep eller Heather Watson i kvartfinalen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Derfor...
bt.dk
Axelsen kæmper mod tiden: Nu afgøres...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx