21/03-16 22:44; Opdateret: 04/04-16 09:15

Hørsholm tager vanvittig sejr over SvendborgHørsholm tager vanvittig sejr over Svendborg

En scoring i det sidste splitsekund gav Hørsholm sejren i det tredje DM-kvartfinaleopgør mod Svendborg.

storybild

Svendborg Rabbits måtte se sig slået i den tredje DM-kvartfinale af Hørsholm i allersidste sekund mandag aften. (Arkivfoto). (Billede: Polfoto/Gorm Olesen)

Der var både spænding og dramatik, da Hørsholm mandag aften besejrede Svendborg 85-82 på udebane i de to klubbers tredje DM-kvartfinale.

Først udlignede Svendborg til 82-82 med tre sekunder tilbage af opgøret ved spanske Damian Ocana, og alle troede naturligt, at kampen var afgjort.

Men i de sidste tre sekunder lykkedes det gæsternes Evan Yates at drible op ad banen og diske op med en trepoints scoring, der var en realitet et splitsekund før, kampen blev fløjtet af.

Dermed vandt Hørsholm kampen i sidste øjeblik i en af de vildeste afslutninger, der er set i Basketligaen i mange år.

- Hvis jeg nogensinde skal have et hjerteanfald, bliver det på en aften som i aften. Sådan er basketball heldigvis. Nu kan vi med vores fans hjælp vinde hjemme i Hørsholm på torsdag, siger Hørsholm-træner Rafa Monclova i en pressemeddelelse.

Med sejren fører Hørsholm samlet 2-1, og i det næste kvartfinaleopgør førstkommende torsdag, kan Hørsholm med en sejr spille sig i semifinalen.

Hørsholm var foran i det meste af anden halvleg, og med blot syv minutter igen lød føringen på 69-56, men så tog Svendborg over og leverede noget af et comeback.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx