Af Ritzau - 08/03-17 07:54

Zidane: Hjørnesparksmål er en del af Real MadridZidane: Hjørnesparksmål er en del af Real Madrid

Sergio Ramos reddede vaklende Real Madrid med to mål efter hjørnespark i udekampen mod Napoli.

storybild

Zinedine Zidane og Real Madrid er klar til kvartfinalen i Champions League efter tirsdagens 3-1-sejr i Napoli. (Billede: Scanpix/Filippo Monteforte)

Den spanske storklub Real Madrid råder over flere af verdens bedste fodboldspillere, og med det følger også forventninger om flot, offensivt spil.

Når offensiven alligevel ikke fungerer, som det var tilfældet i store dele af tirsdagens Champions League-kamp mod Napoli, har Real Madrid dog også et lidt mere primitivt våben, som har vist sig at virke gentagne gange: hjørnespark.

Således kom holdets to første mål i tirsdagens 3-1-sejr efter hjørnespark, og begge gange var det forsvarsspilleren Sergio Ramos, som satte hovedet på.

- Det gør mig overhovedet ikke noget, at to af vores mål kom efter hjørnespark. Det er også en vigtig del af vores spil, siger Real Madrids cheftræner, Zinedine Zidane, ifølge AFP.

Offensiven med Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale burde ellers kunne have draget fordel af, at Napoli var tvunget til at satse for at få vendt 1-3-nederlaget fra den første kamp. De tre frontløbere lykkedes dog ikke.

Det gjorde til gengæld italienernes plan i første halvleg. Napoli førte 1-0, men kort inde i anden halvleg havde de to hjørnespark vendt kampen på hovedet.

- Vi skal åbenlyst blive bedre. Vi vidste, at vi ville få det svært, for Napoli er et svært sted at spille. Vi sled med det i første halvleg, hvor vi ikke spillede på den måde, som vi gerne ville, men i anden halvleg blev det bedre, siger Zidane.

Sergio Ramos har fået ry for, at han dukker op og laver vigtige mål, når hans hold har mest brug for det. Det har han blandt andet gjort på nøgletidspunkter i flere finaler og i El Clasico.

Intet faldt derfor forsvarsspilleren mere naturligt end at gøre det igen i tirsdagens kamp.

- Det var min kamp nummer 100 i Champions League, og jeg ville hjælpe med et mål, da vi havde mest brug for det. Vi var i vanskeligheder, men vi kom igennem det sammen, siger Ramos ifølge uefa.com.

I overtiden scorede Alvaro Morata til 3-1 i åbent spil, så Real Madrid gik videre til Champions League-kvartfinalerne med samlet 6-2.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx