05/01-14 08:28; Opdateret: 05/01-14 09:59

Øjenvidne til Schumacher-ulykke: Han kørte langsomtØjenvidne til Schumacher-ulykke: Han kørte langsomt

35-årig tysker filmede angiveligt Michael Schumachers styrt på ski. Fransk politi skal nu gennemse videoen.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Den tidligere Formel 1-verdensmester Michael Schumacher kørte i et moderat tempo, da han forulykkede på ski i de franske alper for omkring en uge siden. Det siger et øjenvidne til det tyske nyhedsmagasin Der Spiegel.

Den 35-årige tyske steward hævder, at han var ved at filme sin kæreste med sin smartphone, da han fangede det øjeblik, hvor Schumacher kørte galt og slog hovedet imod en sten. En hårdt kvæstet Schumacher har ligget i koma lige siden.

Ven af Schumacher: Han er ikke i livsfare
Ven af Schumacher: Han er ikke i livsfare

Ifølge øjenvidnet, som kontaktede Der Spiegel fredag, kørte Schumacher ned ad skibakken i et "roligt" tempo med "en maksimum hastighed på 20 kilometer i timen", lyder det.

I baggrunden af smartphone-videoen ses en skiløber, der kører ned ad en off piste-skibakke, inden han falder, skriver Der Spiegel.

Ifølge det tyske nyhedsmagasin vil øjenvidnet give videoen til de franske efterforskere, som forsøger at finde ud af, hvad der fik den tidligere motorsports-mester til at køre galt.

Schumachers videokamera kan give flere detaljer om ulykke
Schumachers videokamera kan give flere detaljer om ulykke

Schumacher stod på ski sammen med sin 14-årige søn og nogle venner, da han styrtede i Meribel i de franske alper. Tyskeren slog hovedet i det voldsomme styrt, hvor hans hjelm flækkede.

Formel 1-køreren er blevet opereret flere gange - blandt andet har lægerne fjernet en svulstlignende blodsamling i hjernen.

Schumacher blev verdensmester i Formel 1 i 1994 og 1995 med Benetton, mens han fra 2000 til 2004 vandt VM-titlen fem gange i træk med Ferrari.

Schumacher fylder 45 i koma
Schumacher fylder 45 i koma

Han indstillede endegyldigt sin karriere for et år siden. Han blev 45 år 3. januar og har to teenagebørn med hustruen Corinna.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx