Af - 23/08-15 16:54

Danske Anders: - Jeg er blevet mere kyniskDanske Anders: - Jeg er blevet mere kynisk

Serie A's eneste dansker føler sig sikker på spilletid, før sæsonstarten på søndag. - Jeg er blevet mere kynisk, siger han.

storybild

Anders Christiansen - her i FC Nordsjællands spilledragt. (Billede: Polfoto)

Et halvt år med benhård konkurrence på kanten af førsteholdet i Serie A-klubben Chievo, har... modnet den driblestærke tekniker, Anders 'AC' Christiansen.

- Jeg har lært hvilke værdier træneren og klubben sætter pris på, forklarer den tidligere FC Nordsjælland-spiller, og remser op:

Superliga-profil skal til Italien
Superliga-profil skal til Italien

- At holde nullet, ikke give chancer væk, at spille med lav risiko, at beskytte målet.

Det er værdier, han har taget til sig, og som er med til, at han nu tror på, at han skal spille en større rolle i sæson, der starter på søndag.

- Jeg er blevet mere kynisk, end da jeg tog af sted. Det handler om at vinde og om træffe rigtige beslutninger så ofte som muligt i løbet af kampene: At man ikke prøver at drible som sidste mand, eller tage chancer i opspillet: Det handler om at vinde, og hvordan er i og for sig lige meget. Man skal begå de frispark, der skal begås, siger han.

Fodboldspiller fyret fra italiensk topklub: Ville hellere spille poker
Fodboldspiller fyret fra italiensk topklub: Ville hellere spille poker

Han tør ikke garantere, at han på søndag starter inde i sæsonopstarten ude mod Empoli, men han føler han er tæt på.

- Jeg har fået fint med spilletid i opstarten. Vi er 14, der har spillet relativt meget, og jeg har været en af dem. Jeg føler mig tættere på holdet og håber at få flere kampe, også at starte inde, siger han.

Roma er største udfordrer til suveræne Juventus
Roma er største udfordrer til suveræne Juventus

Selv om han er blevet mere kynisk, så er han dog stadig den tekniker, man kender fra Superligaen, og det er hans force, tror han.

- Det er også derfor, jeg er optimistisk. Jeg føler, at jeg har mere at bidrage med offensivt, hvor de andre midtbanespillere kan bidrage defensivt, så det forsøger jeg at bevare, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx