04/09-13 20:34

Laudrup giver Bale gode rådLaudrup giver Bale gode råd

Swansea-manageren håber ikke, at Gareth Bale bliver sammenlignet med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

storybild

Gareth Bale skiftede i transfervinduet Tottenham ud med Real Madrid. (Billede: AP/Polfoto)

Det vil være unfair over for Real Madrids nye stjerne Gareth Bale at sammenligne ham med spillere som holdkammeraten Cristiano Ronaldo og Barcelonas Lionel Messi.

Det mener Swansea-manager Michael Laudrup efter weekendens store handel mellem Tottenham og Real Madrid til en anslået værdi af 745 millioner kroner. Et beløb, der gør Bale til verdenshistoriens dyreste spiller.

LÆS OGSÅ: Se den nye liste: Dyreste transfers nogensinde

Skal bruge tid
Det er dog for tidligt at sammenligne waliseren med Ronaldo og Messi, der regnes for verdens bedste spillere, mener Laudrup.

- Jeg håber virkeligt, at de vil give ham tid til at tilpasse sig, for han er en god spiller, siger Michael Laudrup ifølge BBC.

- Han har masser af kvalitet. Men nu er han den dyreste spiller i verden, og folk vil med det samme sammenligne ham med Ronaldo, fordi de spiller ved siden af hinanden i Real, og Messi. Det er ikke fair, mener Swansea-manageren, der har en fortid i spansk fodbold.

- For det første er han yngre end de to. Og for det andet så skal han vænne sig til spansk fodbold, som er anderledes end Premier League.

LÆS OGSÅ: Gareth Bale: Jeg vil vinde Champions League

- Gareth Bale skal spille i meget mindre rum.

- Hvis man sammenligner ham fra dag et, så skal han præstere de samme tal som Cristiano Ronaldo, og det bliver svært, siger Laudrup med henvisning til portugiserens høje scoringsrate.

Laudrups tips
- Han er yngre, og han skal tilpasse sig, så man skal give ham tid.

- Problemet er, at folk ikke er så tålmodige, når man bliver handlet til den pris, siger danskeren, der også har et par gode råd til den tidligere Tottenham-spiller.

- Der er to sportsaviser i Madrid. De første 14 ud af 16 sider handler om Real Madrid - hver dag, 365 dage om året.

- Det er helt anderledes. Hvis man går ned ad gaden, så er der pludselig 100 mennesker, der tager billeder af dig. Det er en del af det. Det er en anden livsstil, specielt uden for banen.

- Han har kvaliteterne til at få succes og få hele pakken. Hvis man lærer sproget, så er det nemmere at tilpasse sig, siger Laudrup.

LÆS OGSÅ: Gareth Bale: Jeg vil vinde Champions League

LÆS OGSÅ: Se den nye liste: Dyreste transfers nogensinde

LÆS OGSÅ: Officielt: Bale skifter til Real

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Indgangen til Pusher Street blokeret...
bt.dk
Kendt tv-ekspert boede på krisecenter...
bt.dk
Bendtner udstilles og revses: 'Han...
bt.dk
Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx