Af Ritzau - 08/10-16 19:42; Opdateret: 08/10-16 20:17

Schmeichel og Durmisi er med fra start mod PolenSchmeichel og Durmisi er med fra start mod Polen

Kasper Schmeichel er tilbage som målmand på det danske landshold i lørdagens svære udekamp mod Polen.

storybild

Riza Durmisi deltog ikke i træningerne tidligere på ugen, men han er blevet helt klar til kampen mod Polen. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

Landstræner Åge Hareide stiller til start med de forventede 11 spillere i lørdagens VM-kvalifikationskamp mod Polen.

Riza Durmisi er blevet helt klar, efter at Betis-backen har døjet med en knæskade og ikke trænede med i begyndelsen af ugen.

Det betyder, at Hareide kan holde fast i sit system med to offensive wingbacks, hvor Durmisi tager plads i venstre side, mens Peter Ankersen skal husere i højre side.

Kasper Schmeichel er tilbage i buret, efter at Leicester-målmanden missede de seneste to landskampe med en skade i mave- og hofteregionen.

Den centrale midtbane udgøres af William Kvist og Pierre-Emile Højbjerg med Christian Eriksen lige foran som den mest offensive, mens angriberne er Viktor Fischer og Nicolai Jørgensen.

Kampens dommer er Gianluca Rocchi fra Italien, som en gang tidligere har dømt en dansk A-landskamp. Det var tilbage i 2011, hvor Danmark og Norge delte point i EM-kvalifikationskampen på Ullevaal.

VM-kvalifikationskampen spilles i Warszawa på det nye stadion Narodowy, hvor der er meldt udsolgt, hvilket svarer til godt 56.000 tilskuere, hvoraf omkring 1250 er danske.

Taget er i øvrigt rullet ud på stadion, så det ikke kan regne ned på græsbanen i Warszawa.

Danmark har tidligere spillet 24 landskampe mod Polen. I det interne regnskab fører danskerne med 13 sejre mod otte polske. Danmark tabte det seneste opgør i Gdansk i 2013 med 2-3.

Danmarks startopstilling ser således ud (3-5-2):

Kasper Schmeichel - Simon Kjær, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard - Peter Ankersen, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, William Kvist, Riza Durmisi - Viktor Fischer, Nicolai Jørgensen.

Polen stiller op på følgende måde (4-4-2):

Lukasz Fabianski - Lukasz Piszczek, Kamil Glik, Thiago Cionek, Artur Jedrzejczyk - Jakub Blaszczykowski, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zielinski, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.

Kampen starter klokken 20.45.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx