Af - 05/03-14 21:44; Opdateret: 17/03-14 13:47

Millionerne ruller ind: Nu er Magnussen en af de dyre drengeMillionerne ruller ind: Nu er Magnussen en af de dyre drenge

Kevin Magnussen er i kontakt med flere store internationale sponsorer efter lovende testkørsler op til sæsonstart. Det afslører den unge kørers manager.

storybild

(Billede: Polfoto/Hasan Jamali)

Efter Kevin Magnussen gentagne gange har kørt fra konkurrenterne i testløbene, begynder de store globale sponsorer nu at vise interesse. Det fortæller Magnussens manager, Dorte Riis Madsen.

- Der er flere, som har henvendt sig her efter testene. Det er større internationale virksomheder. Men det fungerer ikke sådan, at de bare henvender sig til os. Vi er også meget målrettet i vores søgning, fortæller Dorte Riis Madsen.

- Vi snakker om beløb, som er meget, meget højere, end vi nogensinde har talt om før, tilføjer McLaren-danskerens manager.

Magnussen er klar til at udfordre teamkammerat
Magnussen er klar til at udfordre teamkammerat

Kevin Magnussen bekræfter, at han under testene har tænkt på penge.

- Jeg har også brugt tid på marketing og sponsorater, fortalte Magnussen på telefon fra London, kort før afrejse til Australien og sæsonens første grandprix.

Det skal Magnussen før debutten
Det skal Magnussen før debutten

Flere eksperter er enige om, at Magnussen snart overhaler Wozniacki og bliver Danmarks største sportsbrand. Det er gået meget hurtigt, efter danskeren fik en plads i McLaren-bilen.

- For to år siden kunne man få en sponsoraftale med Kevin for omkring to-tre millioner. Nu snakker vi helt sikkert et to cifret millionbeløb, siger Dorte Riis Madsen, som dog ikke møder nogen interesse fra danske virksomheder.

Magnussen om nye regler: Ikke godt for sporten
Magnussen om nye regler: Ikke godt for sporten

- Det er en af de allertungeste kommercielle sportslige platforme. Det er ikke gået op for de danske virksomheder, eller også mangler de bare modet, siger hun.

Ifølge Forbes er de 12 hold samlet set over fire milliarder kroner værd, og kørerne Fernando Alonso og Lewis Hamilton er blandt verdens bedst betalte sportsudøvere. Alonso tjener næsten 400 millioner kroner om året før skat.

- Man kan aldrig gå ud fra, at man kan komme til at køre Formel 1. Og når det så sker, så stiger prisen på de personlige sponsorater til et helt andet niveau, siger Dorte Riis Madsen.

LÆS OGSÅ: Vettel: Bare det ikke vil hjemsøge os

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx