Af Ritzau - 23/09-16 16:17

Badminton: Danmark får to finaleseedninger i egen huleBadminton: Danmark får to finaleseedninger i egen hule

Både Viktor Axelsen og herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen er finaleseedet til Denmark Open.

storybild

OL-bronzevinder Viktor Axelsen er andenseedet i herresingle ved Denmark Open i oktober. (Billede: Scanpix/Kazuhiro Nogi)

Holder seedningerne til Super Series-turneringen Denmark Open i badminton til oktober, så bliver der dansk finaledeltagelse i to af de fem rækker.

Det Internationale Badmintonforbund (BWF) har fredag annonceret seedningerne til turneringen, skriver Badminton Danmark i en pressemeddelelse.

Både Viktor Axelsen i herresingle og herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen er med andenseedninger spået finalepladser.

Axelsens finaleseedning skyldes, at både OL-guldvinder Chen Long, som vandt i Danmark sidste år, og legenden Lin Dan har meldt afbud.

Det betyder samtidig, at Jan Ø. Jørgensen bliver seedet som nummer tre, mens verdensetter Lee Chong Wei er topseedet.

Viktor Axelsen vandt bronze ved OL i Rio efter sejr over netop Lin Dan, mens danskeren fredag røg ud i kvartfinalen ved Japan Open til sydkoreaneren Son Wan Ho.

Boe og Mogensen røg også ud fredag i Japan Open, mens man måtte lade livet i gruppespillet ved OL.

Ved sidste års Denmark Open nåede ingen danskere finalerne. Semifinalerne blev endestation for både Axelsen, Boe og Mogensen samt mixeddoublen med Christinna Pedersen og Joachim Fischer.

Mixeddoublen er i år seedet som nummer fire. Det samme er Christinna Pedersen i damedouble med Kamilla Rytter Juhl.

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding er seedet som nummer fem i herredouble, mens Danmark ikke har seedede spillere i damesingle.

Denmark Open bliver spillet fra 18. til 23. oktober i Odense.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx