Af Per Colstrup Vinkel - 27/08-14 11:07; Opdateret: 27/08-14 11:22

Wozniacki før 2. runde-kamp: Sådan forbereder jeg mig bedstWozniacki før 2. runde-kamp: Sådan forbereder jeg mig bedst

Der er stress på, når man som tennisspiller deltager i en grandslam. Caroline Wozniacki har lært et par genveje til sikre sejre og mentalt overskud.

storybild

Caroline Wozniacki og Piotr Wozniacki i aktion ved træningen. (Billede: Per Colstrup VInkel)

(Mx.dk i New York) Der var heftig debat mellem far og datter på træningsbane 3 – til stor underholdning for tilskuerne.

Piotr Wozniacki deltog med ivrige instruktioner – særligt omkring servereturneringerne, der langt fra fungerede optimalt i førsterundesejren. De mange impulser og input under en turnering forsøger danskeren at kapere på en helt særlig måde.

Onsdagens bettingtips til US Open
Onsdagens bettingtips til US Open

- Min løbetræning er et dejligt afbræk fra en stresset hverdag. Jeg sætter noget god musik på, løber afsted og efterlader alle tanker og planer derhjemme. Det er faktisk rart, for når du er på et tennisanlæg som her til US Open er det så godt som umuligt at finde ro, forklarer Caroline Wozniacki til metroxpress efter tirsdagens træning.

På banen har danskeren også et kneb i ærmet. I modsætning til sædvanen på kvindernes tour, så vælger Wozniacki altid at starte med at serve, hvis hun vinder lodtrækningen.

Wozniacki: - Jeg var ikke i fuld balance
Wozniacki: - Jeg var ikke i fuld balance

- Jeg stoler på min serv, det har jeg altid gjort. Ved at starte med at serve giver du dig selv muligheden for at bringe pres på modstanderen. Du kan fører 3-0, 4-1 i stedet for 2-1 og 4-2, psykologisk kan det knække mange modstandere, det virker ofte for mig, forklarer Caroline Wozniacki.

Den taktik virkede mod Rybarikova i første runde, hvor danskeren lynhurtigt kom på 3-0. Mon ikke hun holder ved den, når hun onsdag i anden runde møder den hviderussiske kvalifikationsspiller Aliaksandra Sasnovich.

LÆS OGSÅ: Wozniacki-rygtet spredes som en steppebrand

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx