Fransk holdkammerat: Nøddesbo blandt verdens bedsteFransk holdkammerat: Nøddesbo blandt verdens bedste

Klubkammeraterne Jesper Nøddesbo og Nikola Karabatic har kun rosende ord at sige om hinanden.

storybild

(Billede: Polfoto)

Der er mange, der kender hinanden, det danske og franske hold imellem. Jesper Nøddesbo spiller sammen med verdensstjernen Nikola Karabatic i Barcelona, og han kan fortælle om en stjerne helt uden nykker.

- Han er helt nede på jorden. Jeg har ikke andet end roser til den mand. En fantastisk håndboldspiller, men en endnu bedre person udenfor banen, det må jeg sige. Han er virkelig en god kammerat, siger Nøddesbo til mx.dk.

Wilbek: Kan Karabatic blive træt?
Wilbek: Kan Karabatic blive træt?

På banen kan han dog blive meget farlig for Danmark, minder Nøddesbo om.

- Det er ham, der binder det franske hold sammen. Det er et hold, der er bygget meget op omkring enmands-præstationer, men der kan han gå ind og både være afgørende selv men også få spille til at flyde, siger Nøddesbo om franskmanden, som mange mener er blandt verdens bedste.

Udvist franskmand: Godt at dommerne beskytter spillerne
Udvist franskmand: Godt at dommerne beskytter spillerne

Nikola Karabatic gengælder i den grad rosen til kammeraten Nøddesbo, som han var meget overrasket over at se blive skiftet ud tidligere i turneringen.

- Det må jeg sige, det var meget overraskende. Jeg forstod ikke, han skulle ud, men det er godt, han er tilbage. Han er en fantastisk spiller, siger Karabatic til mx.dk, og han har faktisk rangeret Nøddesbo helt oppe blandt de største.

Sådan skal guldet fejres, hvis.....
Sådan skal guldet fejres, hvis.....

- For mig at se er han en af de absolut bedste stregspillere i verden. Fantastisk spiller i begge ender af banen. Det er en fornøjelse at være på hold med ham. Et utroligt menneske, jeg er stolt af at være hans ven og hans holdkammerat, lyder de flotte ord fra Nikola Karabatic til Jesper Nøddesbo.

LÆS OGSÅ: Eggert ødelagde perfekt statistik: Der var utilfredshed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

22-årige Sabrine er lokkedue: Hjælper...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx