Af Ritzau - 27/09-16 17:20

Real Madrid er på slingrekurs før storkamp i DortmundReal Madrid er på slingrekurs før storkamp i Dortmund

Dortmund har vist skræmmende styrke, mens Real Madrid er uden sejr i to kampe før tirsdagens kamp i Tyskland.

storybild

Cristiano Ronaldo var utilfreds med at blive skiftet ud mod Las Palmas. (Billede: Scanpix/Patrik Stollarz)

6-0, 6-0, 5-1 og 3-1.

Fodboldklubben Dortmund har været suveræn i sine seneste fire kampe og kommer i storform til tirsdagens Champions League-opgør hjemme mod Real Madrid.

Det samme kan man ikke sige om spanierne, der har haft svært ved at finde melodien i den hjemlige liga siden udesejren over Espanyol i forrige weekend.

Det blev kun til 1-1 hjemme mod Villarreal og 2-2 ude mod Las Palmas, og det hul, man havde slået til Barcelona i La Liga, er nu blot på et enkelt point. Men det lader madrilenerne sig ikke ryste af, fortæller angriberen Alvaro Morata.

- Vi har stadig ikke tabt, og vi fører ligaen. Det vigtigste er, hvordan du slutter af, og vi skal gerne vinde alle vores kampe, hvis det er muligt.

- Vi skal blive ved med at arbejde og nu fokusere på Champions League, siger Morata ifølge Reuters.

Tyskerne lagde hårdt ud i Champions League med at banke Legia Warszawa med tenniscifre og har på papiret gode forudsætninger for et godt resultat mod spanierne.

Real Madrid, der vandt den seneste udgave af Champions League, har nemlig blot vundet fire af 29 europæiske kampe i Tyskland.

De seneste tre gange, Real Madrid har besøgt Dortmund, er spanierne desuden gået fra banen som tabere, og Dortmund har vist skræmmende styrke ved at være ubesejret på hjemmebane i 24 ligakampe i streg.

Real Madrid-superstjernen Cristiano Ronaldo har endnu ikke fundet sit topniveau, efter at han pådrog sig en skade i EM-finalen i sommer og sad ude i to måneder.

Lørdag i sidste uge blev Ronaldo taget ud af kampen mod Las Palmas af træner Zinedine Zidane til portugiserens store utilfredshed, men sådan er vilkårene i et tæt kampprogram, understreger Zidane.

- Vi skal allerede spille på tirsdag, så jeg synes, at det var på tide at tage ham af banen. Jeg ved godt, at han altid vil spille, men jeg skal også tænke på, at spillerne skal have hvile, sagde Zinedine Zidane til AFP.

Foruden Dortmund og Real Madrid er Legia Warszawa og Sporting Lissabon at finde i gruppe F.

Kampen mellem Dortmund og Real Madrid begynder klokken 20.45.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx