17/09-14 22:52

Bayern München får ram på City til sidstBayern München får ram på City til sidst

Det lykkedes Bayern München at score i slutminutterne mod Manchester City, så kampen endte med en 1-0-sejr.

storybild

Her ses målscorer Jerome Boateng i jubel, efter han sikrede sit hold sejren i onsdagens Champions League-opgør mod de forsvarende engelske mestre. (Billede: Polfoto)

Bayern München havde nok chancer til at vinde klart over Manchester City i onsdagens hjemmekamp på Allianz Arena. Men det endte med en kneben 1-0-sejr i de døende minutter af Champions League-kampen.

Det var den tyske landsholdspiller Jerome Boateng, som scorede det afgørende mål i det 90. minut, da han fyrede kanonen af langt udefra.

Inden da burde kampen dog have været afgjort for længst. Og til tyskernes fordel.

Schöne kunne – så du den, Zlatan?
Schöne kunne – så du den, Zlatan?

Angriberen Thomas Müller fik allerede muligheden for at bringe Bayern München foran, inden der var spillet et minut. Den tyske landsholdsspiller rundede City-keeper Joe Hart, men han sendte bolden i sidenettet.

Det så ud til, at Müller blev hevet i trøjen, så han mistede balancen i skudøjeblikket, men dommeren mente ikke, at der var straffespark i situationen.

Joe Hart måtte diske op med endnu en stor redning på Müllers hovedstød efter 19 minutter. Også Bayern-angriberen Robert Lewandowski fik en stor chance for at score, men polakken missede.

Bayern-spilleren David Alaba havde et langskud efter 32 minutter, men igen stod den engelske landsholdsmålmand Joe Hart i vejen.

Det var generelt en skuffende præstation, som City leverede i første halvleg, og kun enkelte gange truede englænderne det tyske forsvar. Blandt andet et par gange, da angriberen Edin Dzeko fik afsluttet uden for feltet.

I anden halvleg fortsatte tyskerne dominansen, og Bayern-backen Mehdi Benatia tvang Joe Hart til endnu en god redning efter lidt over en times spil.

Indskiftede Arjen Robben blev i slutfasen hevet i trøjen i feltet og faldt omkuld, men hollænderen fik ikke tilkendt et straffespark.

Robben kunne dog glæde sig over Boatengs sejrsmål i de døende minutter af kampen.

I den anden kamp i gruppe E vandt AS Roma med hele 5-1 hjemme over CSKA Moskva. Fire af målene faldt i første halvleg. Angriberen Gervinho scorede to af romernes mål.

Det var ikke den eneste storsejr onsdag aften. Porto vandt med hele 6-0 hjemme over Bate Borisov i gruppe H. I den kamp scorede Portos Yasine Brahimi tre mål.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx