Af Ritzau - 04/05-16 14:24

Kollega: Kasper Schmeichel har skrevet sit eget kapitelKollega: Kasper Schmeichel har skrevet sit eget kapitel

Kasper Schmeichel har skrevet sit eget kapitel i fodboldhistorien, mener FC København-keeper Stephan Andersen.

storybild

Leicester-målmand Kasper Schmeichel har skrevet sit helt eget kapitel i fodboldhistorien, mener FC København-keeperen Stephan Andersen. (Billede: Reuters/Darren Staples)

Når man slår op i fodboldens historiebøger om mange år, bør der være særskilte kapitler om både Peter Schmeichel og sønnen Kasper Schmeichel.

Det mener FC København-målmanden Stephan Andersen, som kender Kasper Schmeichel fra mange års tro tjeneste på landsholdet.

Som nyslået engelsk mester og fast målmand på sensationsholdet Leicester har Kasper Schmeichel imponeret Stephan Andersen i denne sæson.

- Når man nævner ordet Schmeichel, så er noget af det første, man tænker på, nok Peter Schmeichel. Det bliver nok svært nogensinde at komme udenom.

- Men der er ikke nogen tvivl om, at Kasper har skrevet et kapitel for sig selv, siger Stephan Andersen.

Den tidligere Charlton-målmand roser Leicester-kollegaen for sine præstationer i Premier League.

- Det er fantastisk flot. Den sæson, Leicester har haft, har været fremragende. Når man ser, hvad holdet lå og sloges med i sidste sæson, så er det lidt af et eventyr.

- Kasper har bidraget med rigtigt fint og flot spil i løbet af sæsonen og medvirket til, at Leicester vandt mesterskabet. Det har jeg stor respekt for, siger Stephan Andersen.

- Jeg har set nogle af kampene og synes, han har gjort det godt. Han har været inde i en god periode med en masse clean sheets i træk. Det har været stort for ham.

- Han har en rigtig stor andel i mesterskabet. Et er redningerne, noget andet er den betydning, han har for holdet på grund af den ro, han udviser. Forsvaret har stor tiltro til ham, forklarer Stephan Andersen.

FCK-målmanden er selv på vej tilbage efter en ankelskade, og han håber på lidt spilletid i den sidste del af sæsonen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Filmede sit døende offer: Willy får...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx