Af Ritzau - 23/11-16 09:13; Opdateret: 23/11-16 09:28

Palmå vender tilbage som kommerciel direktør i BrøndbyPalmå vender tilbage som kommerciel direktør i Brøndby

Brøndby har for anden gang ansat Ole Palmå som kommerciel direktør, meddeler klubben onsdag.

storybild

Ole Palmå vender tilbage til stillingen som kommerciel direktør i Brøndby senest i april 2018. (Billede: Scanpix/Martin Sylvest Andersen)

Bestyrelsen i Brøndby ansætter Ole Palmå som direktør med ansvar for alle kommercielle forhold og marketing, oplyser superligaklubben onsdag.

Palmå indtræder i direktionen på lige fod med de to nuværende direktører, Jesper Jørgensen og Troels Bech.

Direktionen i Brøndby vil således fremadrettet bestå af administrerende direktør Jesper Jørgensen, sportsdirektør Troels Bech og Palmå.

Bestyrelsesformand Jesper Møller ser ansættelsen som et godt skridt på vejen i klubbens strategi.

- Vi har vurderet, at Ole med sin erfaring kan bidrage væsentligt til at løfte den kommercielle del af strategien i mål i årene, der kommer.

- Ole har tidligere været i klubben, hvor han var meget vellidt af såvel sponsorer og medarbejdere, og vi har stor respekt for det arbejde, han udfører i FC Nordsjælland.

- Derfor glæder vi os over, at Ole igen bliver en del af Brøndby, og at vi sammen kan indfri de kommercielle mål, vi har sat os, siger Jesper Møller til klubbens hjemmeside.

Palmå var i perioden 2004 til 2010 ansat som kommerciel direktør i Brøndby og var efterfølgende ansat som administrerende direktør i en kort periode, indtil han stoppede i klubben i 2011.

Siden 2013 har Palmå været ansat som administrerende direktør i FCN.

Palmå tiltræder sin stilling i Brøndby senest 1. april 2018, idet tidspunktet afhænger af formalia i aftalen med hans nuværende arbejdsgiver, FCN.

Som konsekvens af ansættelsen af Palmå stopper nuværende kommerciel direktør Henrik Bartholdy med øjeblikkelig virkning.

- Vi vil gerne takke Henrik for sit ukuelige og benhårde arbejde.

- Som kommerciel direktør har Henrik igennem de sidste to år været med til at løfte vores omsætning og skubbe vores forretning fremad, lyder det fra Jesper Møller.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansktoppens nye overraskende...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx