Af Ritzau - 27/07-16 18:32; Opdateret: 27/07-16 19:11

Hertha Berlin aflyser sidste træning før Brøndby-dystHertha Berlin aflyser sidste træning før Brøndby-dyst

Kraftigt regnvejr har spoleret Hertha Berlins onsdagstræning. Brøndbys træning bliver gennemført.

storybild

Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark i Berlin blev ramt af en kraftig regnbyge onsdag. Torsdag skal Hertha Berlin spille mod Brøndby på stadionet. Her ses Brøndbys spillere træne samme sted forud for en kamp i 2009 - dengang var vejret bedre. (Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Bundesligaklubben Hertha Berlin skulle onsdag eftermiddag have trænet på kampbanen på Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark, hvor klubben torsdag aften møder Brøndby i Europa League-kvalifikationen.

På grund af et kraftigt regnvejr blev træningen dog aflyst. Det skriver Hertha Berlin på Twitter med et billede af en oversvømmet atletikbane rundt om kampbanen.

Dermed ser Brøndby ud til at få en bedre forberedelse til kampen end berlinerne.

Vestegnsklubbens træning var ellers også i fare for at blive aflyst, men efter en besigtigelse af banen fik de blågule lov til at træne onsdag aften.

Dermed kunne Alexander Zorniger sende sine spillere på græs omkring klokken 19 dansk tid, fremgår det af Brøndbys Twitter-profil.

Når kampen spilles torsdag aften klokken 20.15 forventer Hertha Berlin, at der vil være udsolgt på Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark med plads til lidt under 20.000 tilskuere. Cirka 2000 af dem vil befinde sig i Brøndbys fanafsnit.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx