Af - 04/02-16 09:55

Bendtners klub skriver kontrakt med 25-årig... FIFA-spillerBendtners klub skriver kontrakt med 25-årig... FIFA-spiller

VfL Wolfsburgs nyeste spiller behøver hverken støvler eller benskinner - han skal nemlig kun spille foran skærmen: Mød David Bythewayer, professionel FIFA-spiller.

storybild

(Billede: Polfoto)

Nicklas Bendtners klub har igen hentet en spiller for at styrke offensiven - men denne gang skal danskeren nok ikke frygte for sin plads. VfL Wolfsburg er den første Bundesligaklub til at ansætte en professionel FIFA-spiller.


- Det er absolut kæmpestort for mig, at et hold som Wolfsburg nu bliver involveret i gaming. Til at starte med var det bare noget jeg gjorde derhjemme, jeg spillede mod vennerne og ville være den bedste af os. Og lige pludselig er jeg en del af en fodboldklub, siger han til Newsbeat ifølge BBC.

Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs siger:
- Vi anerkender, at E-sport er vigtigt, og vi vil være forrest blandt Bundesligaklubberne på dette område, siger han til klubbens hjemmeside.

Julegave-krise: Populære videospil virker ikke
Julegave-krise: Populære videospil virker ikke

- Vores mål er at skabe et bindende bånd mellem rigtig fodobld og den digitale version. FIFA bliver mere og mere realistisk fra år til år, og det nyder stor succes hos både professionelle spillere og fans, siger Klaus Allofs.

Udover David Bytheway, som ifølge BBC er en af Englands bedste spillere, har Wolfsburg også ansat Benedikt 'Salz0r' Saltzer.

LÆS OGSÅ: Denne spiller bliver Fifa 16's nye frontfigur med Messi

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx