Af Daniel Seistrup - 20/11-17 10:21

Hun så sin mand dø på direkte tv: 'Mit hjerte er ødelagt'Hun så sin mand dø på direkte tv: 'Mit hjerte er ødelagt'

Den britiske motorcykelkører Daniel Hegarty døde lørdag under et løb, da han styrtede. Nu kommer hans kone med rørende ord på Facebook.

storybild

Der var kun kørt seks omgange af motorcykelløbet i Macau, da Daniel Hegarty styrtede, hamrede ind i barrieren og mistede sin hjelm. Han blev hastet til hospitalet i en ambulance, men på vejen døde den 31-årige brite, der efterlader sig sin kone Lucy Draycott.

'Det er med et ødelagt hjerte, at jeg fortæller, at mit livs kærlighed døde denne morgen. Jeg skal bruge tid på at forstå, hvad der skete og vil værdsætte, hvis folk vil være tålmodige og vente med at kontakte mig,' skriver Lucy Dracott lørdag på sin Facebook-profil.

En udmelding fra arrangørerne at racerløbet siger: 'Macau Grand Prix komiteen udtrykker sin dybeste sympati til familie og venner af Daniel. Hans familie og hold er blevet kontaktet, og komiteen vil sikre, at hjælpe dem igennem dette.'

På Facebook fortsætter Lucy Draycott sine kærlige ord mod sin mand.

I en opdatering søndag morgen ikke mange timer efter Daniel Hegartys død, har hun lagt et billede op med et citat fra Peter Plys:

'Hvor heldig er jeg, at jeg har noget, der gør det at sige farvel så svært.'

Og til det citat skriver enken:

'Det her har altid været et af mine favorit citater. Aldrig før har det betydet så meget, som det gør nu. Jeg er den heldigste kvinde, fordi jeg er blevet elsket af dig, min soulmate <3.'

Det er ikke første gang, at en kører dør under løbet i Macau. Senest døde portugisiske Luis Carreira under kvalifikationen til løbet tilbage i 2012.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
LIGE NU: Person stukket ned ved...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx