Af - 30/10-16 21:45

Øv: Magnussen i mexicansk møgturØv: Magnussen i mexicansk møgtur

Det mexicanske grandprix blev ingen succes for Kevin Magnussen, som sluttede langt bag sin Renault-rival.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Se billeder af Kevin Magnussen under det mexicanske grandprix.

Han gennemførte. Men så er der ikke så meget andet positivt at skrive hjem om fra Mexicos grandprix for Kevin Magnussen.

En 17.-plads blev det til for det danske Formel 1-håb, efter et løb hvor hans Renault-team-rival, Jolyon Palmer, var langt bedre kørende og sluttede som nummer 12.

Ekspert: Fint nok med Haas, men sats på Renault
Ekspert: Fint nok med Haas, men sats på Renault

Sejren på Autódromo Hermanos Rodríguez-banen gik til Lewis Hamilton, som åd sig ind på Nico Rosbergs føring i den samlede VM-stilling. 19 point adskiller de to Mercedes-kørere.

Kevin Magnussen fik ellers en fin start i Mexico City, hvor han forsvarede sin 14.-plads. Men efter en spændende duel med sin tidligere holdkammerat hos McLaren, Jenson Button, hvor Renault-danskeren forsvarede sin position stærkt, gik det galt.

Medie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontrakt
Medie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontrakt

Efter et pitstop på 13. omgang faldt Magnussen ned i rækkerne, og takket være efterfølgende svigtende omgangstider blev han hængende nede på de kedelige placeringer.

Det blevbedre hen mod slutningen, men det kunne ikke blive til mere end en slutplacering på 14.-pladsen. Langt fra VM-pointene - og langt fra Palmer med hvem han konkurrerer om et af de ledige Formel 1-sæder til næste sæson.


LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen starter som nummer 14 i Mexico

LÆS OGSÅ: Magnussens holdkammerat misser Formel 1-kvalifikation

LÆS OGSÅ: Magnussens motor har det svært i Mexico

LÆS OGSÅ: Palmer: Det bliver mig eller Kevin i Renault-sædet

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen under pres: Chefen vil have mere

LÆS OGSÅ: Britiske eksperter: Kevin fortjener en ny sæson

LÆS OGSÅ: Forvirret Kevin efter succesræs: - Det var sjovt

LÆS OGSÅ: Optur! Magnussen sætter Renault-rival til vægs

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx