06/03-16 09:46

Skjern-træner er glad for CL-oplevelser efter exitSkjern-træner er glad for CL-oplevelser efter exit

Der kan ikke indvendes noget mod, at Skjern lørdag blev slået ud af Champions League, siger Ole Nørgaard.

storybild

Skjern og bagspilleren Kasper Søndergaard røg lørdag ud af Champions League. (Billede: Polfoto/Claus Bonnerup)

Skjerns håndboldherrer måtte lørdag lade livet i Champions League efter et samlet nederlag til Brest fra Hviderusland.

Selv om vestjyderne dermed missede muligheden for at møde de allerbedste hold i knockoutfasen af turneringen, så har deltagelsen været en god oplevelse for Skjern. Det siger klubbens cheftræner, Ole Nørgaard.

- Når man spiller internationalt, får man på kroppen lært at spille med noget hårdhed, tempo og konsekvens. Vores lære er, at vi ikke formåede at slå til, da vi fik momentet hjemme mod Brest.

- Jeg synes, at vi har lært rigtig meget af at spille internationalt, og spillerne er helt vilde med det. Det er også derfor, vi ikke har pibet over at spille internationalt.

- Det er oplevelser fra de kampe, som spillerne en gang kan tænke tilbage på, når de sidder på plejehjemmet. Så selv om det er hårdt, så er det udelukkende rigtig fedt, siger Skjern-træneren.

Champions League har i denne sæson indført en ny struktur, hvor de fire grupper er fordelt således, at der er to stærke grupper à otte hold, hvor af seks fra hver går videre, mens der er to mindre stærke grupper à seks hold, hvor af to fra hver går videre til playoffkampe om to pladser til ottendedelsfinalerne.

KIF Kolding København var i en af de to stærke grupper, mens Skjern var i en af de mindre stærke.

- Med de sportslige briller har turneringen været perfekt os. Det har været ligeværdige hold, hvor vi har skullet spille godt for at komme videre. Så røg vi ind i Brest, og der nåede vi vores limit.

- Sammenligner vi med Kolding, så har de mødt stærkere hold, men samtidig er de også blevet mast. Så sportsligt har jeg ikke haft noget ønske om at bytte med Kolding, siger Ole Nørgaard.

Efter uafgjort i hjemmekampen mod Brest var Skjern lørdag på en vanskelig opgave i Hviderusland. Til sidst i kampen var vestjyderne dog kun nede med et enkelt mål og havde muligheden for en overraskelse.

- Vi kan ikke indvende noget mod, at Brest vandt. Vi vidste godt, at det var en meget svær opgave, vi var ude på, men vi sidder også tilbage med følelsen af, at det ikke var en umulig mission for os.

- Vi synes, at vi trods modvind i går havde muligheden, hvis vores bagspillere havde fungeret på et gennemsnitligt niveau. Men på papiret er Brest og vil altid være en meget vanskelig opgave for os, hvis vi skal have en chance over to kampe, siger Ole Nørgaard.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Officielt: Ny klub præsenterer Zlatan...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx