Af - 07/06-16 15:50

Manden bag historiens mest groteske MMA-skade er dødManden bag historiens mest groteske MMA-skade er død

Streetfighteren Kimbo Slice er død i en alder af blot 42 år.

Advarsel: Videoen indeholder stærkt ubehagelige billeder.

Den legendariske amerikaner Kimbo Slice, født Kevin Ferguson, døde mandag på et hospital i Florida i en alder af blot 42 år.

Ferguson betragtes af mange som en af fanebærerne for MMA-sporten, og blev verdensberømt i starten af 00'erne for en række videoer, hvor han deltog i private streetfights.

TV: Dansk MMA-viking laver brutal knockout
TV: Dansk MMA-viking laver brutal knockout

Senere blev han lukket ind i den organiserede kampsportsverden, hvor han som både bokser og mixed martial artist formåede at trække millioner af seere til sine kampe.

Han var berømt og berygtet for sin uhyggelige slagkraft og vilde aggression i sine kampe, der stod i skarp kontrast til hans hyggelige og sympatiske væsen i privatlivet.

Allermest berygtet er hans kamp mod 'Big D' fra 2008, der kostede modstanderen det ene øje. Du kan se et billede af skaden herunder og i videoen over artiklen - vi advarer om stærke billeder.

Ejendomsmægler - og MMA-fighter
Ejendomsmægler - og MMA-fighter

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

Hvad der gjorde kampen endnu mere opsigtsvækkende er, at ingen - heller ikke 'Big D' - tilsyneladende tog sig synderligt af den gruopvækkende skade.

Adr! Se MMA-kæmpers sindssyge bule
Adr! Se MMA-kæmpers sindssyge bule

Årsagen til Kevin Fergusons død er endnu ikke fastslået, men det menes at være en hjertefejl, og både politi og læger udelukker, at der er tale om en forbrydelse, skriver amerikanske medier.

Det er en kendt sag at Kevin Ferguson tog steroider, hvilket kan have været en faktor i hans alt for tidlige død.

Hans store betydning for MMA kan aflæses i det følelsesladede statement, som verdens største MMA-organisation UFC har publiceret i forbindelse med hans død.

Her lyder det blandt andet:

'Han vil aldrig blive glemt for sin kamp-stil og opsigtsvækkende image, men han vil også blive husket for sin varme personlighed og sin hengivenhed til sine venner og familie'.


LÆS OGSÅ: Nyt europæisk MMA-eventyr lancerer stort stævne i Forum

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne er IKKE til at kende: Nu dyrker han vild sportsgren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx