Af Ritzau - 03/03-17 20:04

Viborg åbner bundkampen med sejr i EsbjergViborg åbner bundkampen med sejr i Esbjerg

Viborg trak sig sejrrigt ud af bundkampen i Esbjerg, og vendte 0-1 til 3-1 efter en disciplineret indsats.

storybild

Jonas Kamper scorede kampens sidste mål, da Viborg fredag besejrede Esbjerg 3-1 i Alka Superligaen. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Viborg hentede fredag aften tre livsvigtige point til overlevelseskampen i Alka Superligaen, da bundproppen hentede en 3-1-sejr på udebane i Esbjerg foran 4429 tilskuere.

Resultatet betyder, at vestjyderne missede muligheden for at gå forbi AGF i tabellen. For Viborg, der er ubesejret i foråret, betyder sejren, at der for alvor atter er kontakt med de omkringliggende hold.

Viborg fik ellers den værst tænkelige start på kampen, da Esbjerg-topscorer Robin Söder efter blot to minutters spil pludselig var fri og fra kanten af feltet vendte rundt og sparkede bolden i mål til 1-0.

I det 14. minut var det så Esbjergs tur til at tage en blunder i forsvaret, og det udnyttede Alexander Jakobsen efter godt forarbejde af Jonas Kamper til at sparke bolden i nettet imellem benene på målmand Jeppe Højbjerg.

Efter pausen fortsatte det angrebsivrige spil med hjemmeholdet som den toneangivende part.

Og stik imod kampens udvikling var det Viborg, der i det 68. minut kunne bringe sig foran med 2-1, da den tidligere Esbjerg-angriber Mikkel Vestergaard afgjorde kampen med et fikst lob fra kanten af det lille felt.

Syv minutter før tid punkterede Jonas Kamper så endegyldigt spændingen, da han i feltet snørede en esbjergenser og let kunne sparke bolden fladt i mål til 3-1.

Herefter lykkedes det Johnny Mølbys tropper via hårdt arbejde og masser af fight at hive sejren i land og minimere afstanden til de øvrige bundhold i Superligaen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorph: Hver dag lægger de...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Thulesen Dahls snedige dobbeltspil:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx