Af Ritzau - 15/10-16 09:09

Håndboldmestre: Vi skal slå Plock for at bevare CL-drømHåndboldmestre: Vi skal slå Plock for at bevare CL-drøm

Søndagens opgør mod Wisla Plock er en nøglekamp for Bjerringbro-Silkeborg i Champions League.

storybild

Peter Bredsdorff-Larsen mener, at Bjerringbro-Silkeborg kan tage et stort skridt i jagten på avancement fra gruppespillet i Champions League med en hjemmesejr søndag over polske Wisla Plock. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) står søndag over for en nøglekamp i Champions League mod polske Wisla Plock.

Med en sejr over Wisla Plock på hjemmebanen i Silkeborg kan det danske mesterhold ifølge træner Peter Bredsdorff-Larsen spille sig et stort skridt nærmere 1/8-finalerne.

- Det er på søndag, at vi kan putte noget reel tro i drømmen om at levere overraskelsen og gå videre fra gruppen, siger Bredsdorff-Larsen i en pressemeddelelse.

I alt seks af de otte hold fra BSV's gruppe går videre til 1/8-finalerne.

På forhånd regnes FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Veszprem, THW Kiel og Flensburg-Handewitt som storfavoritter til at sætte sig på de fem af pladserne, mens BSV, Wisla Plock og schweiziske Kadetten Schaffhausen sandsynligvis skal kæmpe om den sidste.

Midtjyderne åbnede gruppespillet med en sejr ude over Kadetten Schaffhausen. Meget tyder derfor på, at Wisla Plock i sidste ende bliver den direkte rival til en plads i 1/8-finalen.

- Det vil være en overraskelse, hvis vi kan slå Wisla Plock, men vi kaster al vores energi ind i det og bruger hver en ledig stund frem mod på søndag på at få de enkelte spillere og holdet til at ramme topniveauet.

- For hvis vi rammer vores topniveau, kan det lykkes, mener Peter Bredsdorff-Larsen.

Efter tre gruppekampe indtager BSV sjettepladsen i gruppe A med to point. Ud over sejren over Kadetten Schaffhausen har midtjyderne tabt til Flensburg og Kiel. Wisla Plock følger efter med et enkelt point.

Gruppespillet består af i alt 14 kampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx