Af Ritzau - 13/11-16 19:01

Durmisi og Delaney har problemer inden testkampDurmisi og Delaney har problemer inden testkamp

Riza Durmisi er blevet syg, og Thomas Delaney kan dårligt bevæge foden forud for tirsdagens kamp mod Tjekkiet.

storybild

Landstræner Åge Hareide er ærgerlig over de mange afbud inden kampen mod Tjekkiet. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

Der er allerede afbud fra seks skadede landsholdsspillere til tirsdagens testkamp ude mod Tjekkiet, og måske er to mere ved at tilslutte sig lazarettet.

Backen Riza Durmisi er blevet syg og kastede søndag op flere gange i flyet på vej til Prag. Betis-spilleren deltog af samme årsag ikke i søndagens træning.

Heller ikke Thomas Delaney har det godt efter fredagens 4-1-sejr hjemme over Kasakhstan i VM-kvalifikationen. FC Københavns midtbanespiller har problemer med den ene fod.

Landstræner Åge Hareide fastslog over for danske medier, at der var en gyldig årsag til de seks afbud fra William Kvist, Andreas Cornelius, Pierre-Emile Højbjerg, Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite og Christian Eriksen.

- Ellers havde de været her. I er så mistænksomme. Hvad er det med jer? Det er seks spillere, som er skadede. Hvis ikke havde de været her.

- Delaney kan knapt nok gå, og nu må vi se, om han kan få foden ned i støvlen til træning.

- Riza ligger syg oppe på værelset, og der er andre spillere, som også har problemer. Det er hårdt at spille fodbold, siger Hareide.

Afbuddet fra Eriksen kom først lørdag aften, men Tottenham-spilleren døjede allerede med en skade inden kampen mod kasakherne.

- Vi gav først op med Christian, lige før vi rejste.

- Christian ankom med en skade i hoftebøjeren, og han blev behandlet af Tottenhams fysioterapeut helt frem til fredagens kamp, for han ville gerne spille kampen.

- Thomas Delaney er måske den, der har størst smerter. Men Thomas vil prøve, lyder det fra nordmanden.

Hareide afslørede også, at de mange afbud betyder, at andre får chancen. Lasse Schöne, Mathias "Zanka" Jørgensen og Daniel Wass kan forvente at starte inde mod tjekkerne.

- Schöne, Zanka og Wass skal spille. Det er spillere, som har været med os hele vejen. Det fortjener de, fordi de har været gode til træning og i klubberne.

- Wass har spillet godt, Schöne har også spillet rigtigt godt, og Zanka har været fantastisk for FCK, så det er helt naturligt, at de kommer ind og får den mulighed, lyder det fra Hareide.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
10 køer fundet døde på ubeboet ø: Nu...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx