Af - 21/06-16 10:58; Opdateret: 21/06-16 11:13

Caroline Wozniacki tæt på vild negativ milepælCaroline Wozniacki tæt på vild negativ milepæl

Caroline Wozniacki er under pres: Hvis ikke hun slår australsk topspiller senere i dag, så kan hun være ude af verdensranglistens top 50 på mandag.

storybild

Nu gør det snart ondt! Caroline Wozniacki kan ryge ud af top 50, hvis hun ikke slår Samantha Stosur senere i dag. (Billede: Scanpix)

Nummer 51 på verdensranglisten... Nummer 51!

Det kan være Caroline Wozniackis næste placering på verdensranglisten, hvis ikke hun slår australske Samantha Stosur senere i dag i græsturneringen i Eastbourne.

Den danske tennisspiller går ind til kampen i dag, som nummer 37 på verdensranglisten, hvilket i forvejen er historisk lavt for danskeren. Men endnu et nederlag Samantha Stosur - som er nummer 16 i verden - kan altså blive ekstra dyrt.

Og det ser svært ud, erkender Michael Mortensen, der har været træner for Caroline Wozniacki.

- Vi skal ikke forvente, at hun vinder. På papiret er Stosur favorit, siger han og tilføjer, at det ikke betyder, at danskeren er uden chancer for at overraske.

Samantha Stosur og Caroline Wozniacki har mødtes ni gange tidligere i karrieren, og det står lige nu 5-4 til danskeren, som også vandt, da de to mødtes i januar.

Derudover skal det også nævnes, at Caroline Wozniacki har vundet de to seneste indbyrdes opgør på græs - blandt andet ved samme turnering i 2014.


Og skulle det ske, at Caroline Wozniacki taber og ryger ud af top-50, så går det nok også, mener Michael Mortensen.

- Jeg ser ikke så meget på rangeringen. Den er mere kosmetisk. Vi ved, hvillket niveau, hun har, når hun rammer det. Det er da ærgerligt, at hun ikke bliver seedet, men der er masser af topspillere, der har været væk og er kommet tilbage igen, siger han.

Kampen mellem de to finder sted klokken 13.

Hvis kampen skulle blive udskudt på grund af regn, så ved Caroline Wozniacki, hvordan hun får tiden til at gå:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx