Af - 14/09-16 23:01

FCK-anfører: - Nu har vi sætboldFCK-anfører: - Nu har vi sætbold

FC Københavns anfører ser pludseligt store muligheder i Champions League-gruppen. Næste kamp mod Brugge er en sætbold, mener han.

storybild

Football Soccer - FC Porto v FC Kobenhavn - UEFA Champions League Group Stage - Group G - Dragao Stadium, Porto, Portugal - 14/9/16 FC Porto's Danilo (R) in action with FC Kobenhavn's Thomas Delaney. REUTERS/Miguel Vidal (Billede: Scanpix/Miguel Vidal)

Muligheden for at ende foran mindst et af de tre andre hold i Champions League-gruppen er lige steget betragteligt med resultaterne onsdag aften: FC København fik point i Porto, mens Brugge blev slået stort af Kasper Schmeichel og Leciester.

- Det er rigtigt godt. Også taget i betragtning af, at Brugge taber. Det stiller os i en god position, siger Thomas Delaney til 3+ efter 1-1-kampen i Porto.

Det får Thomas Delaney til at kigge med fortrøstning på den næste kamp i gruppen. Der skal FCK tage imod de belgiske tabere fra i aften.

Cornelius-mål sikrer FCK remis i Porto trods undertal
Cornelius-mål sikrer FCK remis i Porto trods undertal

- Hvis vi vinder den, så ser det godt ud. Så er vi nået rigtigt langt. Det er en sætbold, siger han.

Thomas Delaney var i øvrigt manden, der tabte bolden, da Porto kom foran i 1-1-kampen. Det tager han ikke så tungt.

- Det må ikke ske, men shit happens! Men vi havde ikke scoret, hvis ikke jeg havde givet ham den, så var det blevet 0-0, jokede han.

LÆS OGSÅ: FCK-målhelt: - Jeg synes sgu vi spiller godt!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx