Af - 07/08-16 15:52

Pogba får grønt lys til vildt United-skiftePogba får grønt lys til vildt United-skifte

Paul Pogba er tættere end nogensinde på et rekordskifte fra Juventus til Manchester United.

storybild

Paul Pogba bliver verdens dyreste fodboldspiller, hvis skiftet fra Juventus til Manchester United går igennem. (Billede: Scanpix/Tony Gentile)

Ombejlede Paul Pogba har fået grønt lys af sin italienske klub, Juventus, til at blive undersøgt af Manchester Uniteds læger inden et snarligt rekordskifte til Premier League-storklubben.

Dette har Juventus bekræftet, skriver flere britiske medier, herunder Sky Sports og BBC.

Den franske midtbanestjerne er en af Europas mest eftertragtede kometer på fodboldhimlen. I de seneste uger har rygterne om et United-rekordkøb af 23-årige Pogba svirret.

Deschamps forventer mere af superstjernen Pogba
Deschamps forventer mere af superstjernen Pogba

Prisen skulle angiveligt ende på 815 millioner kroner, som efter diverse bonusser kan stige til svimlende 964 millioner kroner.

Bliver Paul Pogba solgt til Manchester United, som han repræsenterede fra 2009 til 2012, vil han blive verdens dyreste spiller nogensinde.

Pogba tog for fire år siden fra United til Juventus på en fri transfer, da den engelske storklub ikke troede, at han ville slå igennem i Premier League.

Zlatan vil vinde sit første United-trofæ mod Schmeichel
Zlatan vil vinde sit første United-trofæ mod Schmeichel

I det italienske har han dog udviklet sig til at være en sand verdensstjerne med mesterskaber på stribe og Champions League-succes.

Spørgsmålet er, om Pogba kan folde potentialet og talentet helt ud under José Mourinho i United, og leve op til det gigantiske prisskilt, der vil hænge om hans hals, hvis og når transferen går igennem.

LÆS OGSÅ: Chelsea lader Falcao og Pato gå

LÆS OGSÅ: Schmeichel skriver under på femårig aftale med Leicester

LÆS OGSÅ: Ferguson: Mourinho er en klar forbedring for United

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx