Af - 03/11-16 11:19

Opgivende FCK-angriber: - Hvad mere skal jeg gøreOpgivende FCK-angriber: - Hvad mere skal jeg gøre

Andreas Cornelius blev igen den lille i mødet med Leicesters danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel. Det er han træt af.

Bildstrecke im Grossformat »

Se billeder fra det intense CL-opgør mellem FCK og Leicester

- Jeg sætter den ude i siden. Men de har en god målmand.

FC København-angriber Andreas Cornelius følte, at han gjorde alt rigtigt, da han i de døende minutter af Champions League-opgøret mod Leicester satte panden på bolden og sendte den mod mål.

Men præcis som i det første opgør - som Leicester vandt 1-0 - stod hans landsholdskollega Kasper Schmeichel i vejen for det nærgående forsøg med en sand verdensklasseredning.

Schmeichel om matchvinderredning: Gjorde bare mit job
Schmeichel om matchvinderredning: Gjorde bare mit job

Dermed sluttede CL-kampen i Parken 0-0, og Leicesters danske målmand kunne for anden CL-kamp mod FCK i træk lade sig hylde som Premier League-mestrenes store helt.

- Det er ikke ekstra irriterende, at det er ham. Han er modstander som alle andre, selvom han er dansker. Han synes sikkert, at det er fedt at vise sig frem for det danske publium - også i en klubkamp. Det må man sige, han har gjort i de her to kampe, hvor han har været afgørende, siger Cornelius om sit 'nemesis', Kasper Schmeichel.

Ny mirakelredning! Schmeichel igen helten mod FCK
Ny mirakelredning! Schmeichel igen helten mod FCK

Selvom Schmeichel kom ud af de to CL-kampe som den store af de to, så fortryder FCK-angriberen ikke, at han forinden drillende havde proklameret, at han ville score på Leicesters danske keeper.

- Jeg tror aldrig, at jeg har sagt, at jeg var helt sikker på det. Jeg har sagt, at jeg troede på, at jeg kunne score på ham. Men jeg synes ikke, når man har store chancer og han hiver gode redninger op, at jeg kan gøre så meget mere. Så må man også bare sige, at han har god kvalitet, siger Cornelius anerkendende.

FCK-backs: Vi er gode nok til at gå videre i CL
FCK-backs: Vi er gode nok til at gå videre i CL

Han frygter ikke, at de to redninger vil fylde meget, når de to mødes igen landsholdslejren om en uges tid. Heller ikke i form af drillerier fra målmanden.

- Det er overstået. Nu skal vi ikke møde dem længere. Så nu håber jeg bare, han bliver ved med at redde bolde, nu hvor vi er på samme hold, siger Cornelius.

KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS


LÆS OGSÅ: William Kvist: Vi rammer topniveau i Champions League

LÆS OGSÅ: FCK-profiler er godt tilfredse med point mod Leicester

LÆS OGSÅ: Solbakken: Intet tyveri over nulløsning

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Casper satte vild rekord over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx