Af - 11/08-16 11:56; Opdateret: 11/08-16 18:14

Guldfireren vinder olympisk sølv i RioGuldfireren vinder olympisk sølv i Rio

Danmark har fået sin anden medalje ved OL: Guldfireren lever dog kun næsten op til navn og vinder sølv.

storybild

(Billede: Scanpix)

Jacob Barsøe, Jacob Søgaard, Kasper Jørgensen og Morten Jørgensen har gjort det, vi selvfølgelig alle vidste, at de ville gøre: Roet Danmark til en ny medalje ved OL i Rio. Det blev en flot sølvmedalje. Og det var de... nogenlunde... tilfredse med:

- Joh, men lige da vi kom over var vi lidt skuffede. Det var så tæt på, og vi ville sgu gerne vinde. Men når det lige har bundfældet sig, så er vi rigtigt stolte over den her præstation, siger Kasper Jørgensen.

I finalen på det olympiske ro-stadion lagde danskerne sig i front fra start, hvilket fik en stor gruppe danske RO-ligans til taktfast at råbe 'Danmark! Danmark'.

Undervejs blev den danske båd overhalet af schweizerne, og siden kom også den franske båd op og truede med at overhale danskerne. Men mod slutningen var sølvmedaljerne sikre.

De fire danske medaljevindere var dog umiddelbart ikke ligefrem glade for sølvet og skuffelsen lyste ud af de danske roeres ansigter, lige da de var kommet i land. Det hjalp dog alligevel på humøret at få hængt medaljen om halsen.

- Det er noget andet at vinde end at blive nummer to, det skal vi ikke lægge skjul på, men når vi lige får tænkt over det... det er noget helt andet at komme hjem med metal, end at stå udenfor og se op på de andre, siger Kasper Jørgensen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx