Af - 26/05-14 07:00; Opdateret: 26/05-14 07:40

Wozniacki i Paris: Kiss my A...Wozniacki i Paris: Kiss my A...

Caroline Wozniacki havde ikke lyst til at snakke om det forliste forhold til med Rory Mcilroy, da metroxpress mødte danskeren i Paris forud for French Open.

Journalist Per Colstrup Vinkel giver her sin vurdering af, hvor Caroline Wozniacki står inden French Open. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Blikket var stift rettet fremad og benene i rask march mod transportteltet, hvor spillerne henvender sig for at blive kørt væk fra Roland Garros-anlægget i Paris.

Normalt er Caroline Wozniacki den sociale, snaksaglige type, der nyder at opholde sig i spillerloungen. Men intet er, som det plejer at være.

McIlroy stråler efter brud: Vinder foran Bjørn
McIlroy stråler efter brud: Vinder foran Bjørn

Den hårde kerne af danske journalister måtte følge med i det hastige tempo for at få svar på de sportslige, men også private spørgsmål, der med skade og ophævet forlovelse har hobet sig op.

- Var der andre spørgsmål, lød frk. Wozniackis svar på spørgsmålet fra metroxpress om, hvordan hun selv ser den seneste uges begivenheder med det afsluttede forhold til golfstjernen Rory McIlroy.

Piotr Wozniacki: Det er en fordel for Caroline
Piotr Wozniacki: Det er en fordel for Caroline

Så kunne man tage et kig på Caroline Wozniackis outfit til søndagens træning.

'Kiss my Adidas' lød påskriften på den mørkeblå t-shirt danskeren bar. Muligvis sendt mod en hr. Mcilroy.

Wozzi griber ketsjeren efter brud: Her er mit fokus
Wozzi griber ketsjeren efter brud: Her er mit fokus

Så var hun straks mere meddelsom, når det kom til tingenes tilstand på banen. Her har en knæskade de seneste to uger holdt danskeren ukampdygtig.

- Det (knæet red.) har det faktisk overraskende godt i forhold til, hvad jeg havde regnet med, så det er positivt. Formen er fin, jeg føler mig forholdsvis godt tilpas. Det er rart at få lov at spille tirsdag, så kan man træne med nogle af de andre spillere og blive lidt skarpere i pointspillet, siger Caroline Wozniacki til metroxpress.

Første ord fra Wozniacki: - Det er hårdt
Første ord fra Wozniacki: - Det er hårdt

Hun skal i første runde møde belgieren Yanina Wickmayer, men først tirsdag.

- De ekstra dage inden jeg skal i kamp er gode, da det giver mig mulighed for både at træne teknisk og kampmæssigt. Jeg spiller et træningssæt formiddag og så mere teknisk/taktisk træning eftermiddag. Jeg føler mig godt kørende, kroppen har reageret positivt på at være i aktion igen efter 14 dage uden tennis. Men skarpheden skal selvfølgelig finjusteres, siger Caroline Wozniacki.

LÆS OGSÅ: Nu taler Rory alligevel om brud: - Det var uundgåeligt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Flere raser efter kontroversiel...
bt.dk
Stor fitnesskæde lukker flere centre
bt.dk
Knust Klopp efter målfest: 'Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx