Af Ritzau - 02/11-16 22:46

Tottenham er i problemer efter ny Wembley-fuserTottenham er i problemer efter ny Wembley-fuser

Christian Eriksen blev udskiftet, da Tottenham skuffede mod Bayer Leverkusen i Champions League.

storybild

Tottenham er dumpet ned på tredjepladsen i gruppe E efter nederlaget til Leverkusen. (Billede: Scanpix/Adrian Dennis)

Tottenham er ubesejret i den engelske liga, men i Champions League er Christian Eriksens klub ved at komme i knibe.

Onsdag tabte Tottenham lidt overraskende med 0-1 på Wembley til Bayer Leverkusen og har blot fire point efter fire kampe i gruppespillet.

Det afgørende mål blev scoret af Kevin Kampl midt i anden halvleg. Den tidligere Salzburg-profil stod pludselig fri, efter at et skud fra Charles Aránguiz var blevet rettet af flere gange gennem straffesparksfeltet.

Tottenham har tabt begge sine hjemmekampe i turneringen, og måske er det de uvante omgivelser på Wembley, der forvirrer det ellers så solide mandskab.

Mod det aggressivt pressende gæstehold begik Tottenham en stribe sjuskefejl, og Leverkusen burde især før pausen have straffet Mauricio Pochettinos tropper.

Især Javier Hernández må have ærgret sig over sin afbrænder i slutningen af første halvleg, hvor han i fri scoringsposition sparkede bolden forbi den ene opstander.

Christian Eriksen var tæt på at give Tottenham føringen kort efter pausen, da han sparkede centimeter forbi mål på en pludselig skudchance.

Den danske landsholdsspiller stod dog ikke specielt stærkt i billedet og blev taget ud umiddelbart efter Leverkusens føringsmål.

Otte minutter før tid var Eric Dier tæt på at redde aftenen for hjemmeholdet, men landsholdsspillerens frispark prellede af mod overliggeren.

Med nederlaget har Tottenham to point op til Leverkusen på puljens andenplads og har kun to spillerunder til at indhente det forsømte.

Øverst i tabellen finder man Monaco, der hjemme besejrede CSKA Moskva med 3-0, blandt andet på to scoringer af Radamel Falcao.

Monaco har otte point, mens CSKA Moskva har to point på sidstepladsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx