Af Ritzau - 15/11-16 14:05

Aalborg-back fejrer jubilæum med ny kontraktAalborg-back fejrer jubilæum med ny kontrakt

Martin Larsen har lagt to år på sin kontrakt med 888 Ligaens tophold, så han bliver i Aalborg til 2019.

storybild

Aalborg Håndbolds træner, Aron Kristjánsson, glæder sig over, at klubben har forlænget aftalen med Martin Larsen. (arkiv) (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Når Aalborg Håndbold fredag aften tager imod Randers HH i 888 Ligaen, kan hjemmeholdets Martin Larsen fejre, at han spiller sin kamp nummer 150 for klubben.

Den 24-årige højreback kan gøre det med en frisk kontraktforlængelse i bagagen, eftersom Martin Larsen tirsdag satte sit navn på en toårig forlængelse frem til sommeren 2019.

- Aalborg Håndbold er min klub. Jeg har været med til at vinde både DM-guld og -sølv og spille Champions League med klubben, men ønsker ikke at stoppe med det.

- Vi skal vinde flere titler og helst spille europæisk håndbold hvert år, siger Martin Larsen til Aalborg Håndbolds hjemmeside.

Aalborg-cheftræner Aron Kristjánsson ser frem til at fortsætte samarbejdet med Martin Larsen.

- Det er vigtigt for mig som træner at have kontinuitet i truppen, og jeg er glad for, at Martin har valgt at fortsætte i Aalborg, selv om han havde andre muligheder.

- Martin er en af de bedste højrebacks i ligaen i både angreb og forsvar, og jeg tror, at vi sammen kan udvikle hans spil yderligere, siger træneren.

Aalborg Håndbold fører 888 Ligaen med 16 point for ni kampe.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2's nye storsatsning: Greyzone er...
bt.dk
Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
'Send alt, hvad I kan': Voldsom...
bt.dk
Fortryder intet trods kæmpeklaps i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx