Af Ritzau - 15/09-16 06:30

Solbakken: Vi har allerede sikret os en CL-matchboldSolbakken: Vi har allerede sikret os en CL-matchbold

Vinder FCK over Club Brugge, tror Ståle Solbakken og Thomas Delaney på flere europæiske kampe efter nytår.

storybild

FC København fik uventet point onsdag aften i Porto, mens Leicester besejrede Club Brugge i gruppens anden kamp til stor glæde for Ståle Solbakken. (Billede: Scanpix/Francisco Leong)

Allerede i næste Champions League-runde kan FC København være tæt på at sikre sig minimum en tredjeplads i gruppe G, hvis det lykkes at besejre Club Brugge i København.

Det mener FCK's manager, Ståle Solbakken, som kalder kampen mod Brugge for en matchbold, efter det onsdag lykkedes FCK at få 1-1 i Porto, mens Brugge tabte hjemme til Leicester.

- Det ene point giver det perspektiv, at Brugge-kampen på hjemmebane i næste runde bliver en matchbold allerede. Vinder vi den, så er vi pludselig fire point foran Brugge, før de skal spille to kampe mod Porto.

- Så det er en matchbold til os og en presbold, men det bliver ikke nemt, for de slog os 4-0, sidste gang vi spillede i Parken. Den fælde skal vi ikke gå i, siger Ståle Solbakken.

Selv om det ikke skulle lykkes FCK at blive en af de to bedste i gruppen, er tredjepladsen vigtig, fordi den giver adgang til Europa Leagues 16.-delsfinaler.

Anfører Thomas Delaney nøjes med at kalde kampen mod Club Brugge 27. september i København for en sætbold.

- Vores ene point sætter os i en rigtig god position, når man også tager i betragtning, at Leicester vandt over Club Brugge. Det giver os en sætbold i næste runde, og det var det optimale, vi kunne få ud af den her runde.

- Hvis vi har fire point efter to runder, og Brugge har nul, så er vi nået rigtig langt. Så det er en sætbold i forhold til tredjepladsen, men det er ikke en matchbold, vi har, siger Delaney.

- Der bliver i hvert fald ikke mange andre hold, som kommer herned (til Porto, red.) og får point, og det skal vi være glade for at have fået, tilføjer han.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx