Af - 24/01-16 16:50; Opdateret: 24/01-16 17:25

Synger Mikkel Hansen med på nationalsangen?Synger Mikkel Hansen med på nationalsangen?

Vi spurgte Nicklas Bendtner og co, vi spurgte håndbold-pigerne: Nu spørger vi håndboldherrerne: Synger du med på 'Der er et Yndigt Land'?

Bildstrecke im Grossformat »
Man kan måske allerede ane det her på billedet - hvem synger med på Der er et Yndigt Land... Klik dig gennem galleriet for at se, hvad de enkelte svarer til spørgsmålet. - Ja! For jeg er stolt af at spille i den danske landsholdstrøje. Jeg glæder mig, hver eneste gang jeg står inde på banen og kan være en del af at synge nationalsangen. Jeg synes selv, at jeg synger godt. Jeg er en habil karaokesanger. Jeg vil tro, at jeg ligger i top tre på holdet. Og jeg ved, at Casper U Mortensen vil ligge i bunden. Klart I bunden! - Jeg synger ikke med. Inde i hovedet gør jeg. Men det bekommer mig bedst bare at stå for mig selv. Der er ikke nogen, der synger specielt højt igennem. Der er ikke en, der skærer i ørerne. - Jeg synger altid med. Det synes jeg, at man bør gøre. Men det er jo op til en selv. Man er stolt over at repræsentere de danske farver. Man ved, at man repræsenterer en masse mennesker bag skærmen som synger med. Det gør fansene også i hallen. Jeg står altid ved siden af Anders Eggert og vi er altid gode til at synge med. - Det gør vi da alle sammen. Gør vi ikke det? (MX.dk: ) Det styrer han selv, det skal jeg ikke blande mig i. - Nej. Jeg nyder jo at lytte til nationalsangen, og jeg synes, at det ville være ærgeligt, hvis min rustne klang skulle gå ind og spolere den. Der er jo en stolthed, og man kan jo godt blive præget rigtig meget af nationalsangen, så... jeg prøver at lade den påvirke mig, i stedet for at lade mig rive med. Jeg er sindssygt stolt over at være med, og jeg vil bare gerne lade melodien og passionen og følelsen omkranse mig og ikke bare træde ind i det selv. - Jeg brøler ikke igennem, men jeg står og synger med min flotte maskuline stemme. Jeg er ikke den, der brøler højest. Det må kameraet fange. Det er en ære for mig at spille på landsholdet, og jeg nyder hvert øjeblik, hvor jeg kan stå der og synge nationalsangen. - Naarj, det gør jeg ikke. Jeg synger ikke med, og jeg har aldrig sunget med. Det passer mig ikke så godt. Jeg gjorde det heller aldrig under den islandske nationalsang. Men jeg synger måske med inden i mig selv.

Der er store følelser på spil, når de bedste danske sportsfolk trækker den rødhvide trøje på og stiller sig på rad og række for at synge den danske nationalmelodi.

Men... synger de så også rent faktisk med? Vi har spurgt os for i landsholdslejren, og nej, det gør de ikke allesammen

TV: Derfor frygter håndboldpigerne kameraet under nationalsangen
TV: Derfor frygter håndboldpigerne kameraet under nationalsangen

Klik dig gennem galleriet af spillerne herover og læs deres begrundelser for, hvorfor de synger med - eller hvorfor de ikke gør det.

Og hvad med dig selv? Ville du synge med?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx