Af - 20/10-16 14:01; Opdateret: 20/10-16 15:16

Lewis Hamilton afslører pinlig hemmelighed om Michael SchumacherLewis Hamilton afslører pinlig hemmelighed om Michael Schumacher

Forud for weekendens amerikanske grandprix har Lewis Hamilton i et talkshow afsløret en pinlig hemmelighed om en F1-legende

storybild

Third-placed Mercedes AMG Petronas F1 Team's British driver Lewis Hamilton waves as he leaves the podium after the Formula One Japanese Grand Prix at the Suzuka Circuit on October 9, 2016. / AFP PHOTO / YUYA SHINO (Billede: Scanpix/Yuya Shino)

Formel 1-køreren Lewis Hamilton holdt ikke igen, da han fik sig et noget usædvanligt spørgsmål på talkshowet med komikeren Ellen Degeneres på amerikansk tv.

Den britiske racerkører var ved at forklare lidt om sporten til publikum, da Ellen afbrød ham for gå lige til sagen, så at sige:

Nyt om Michael Schumacher: Så slemt står det til
Nyt om Michael Schumacher: Så slemt står det til

- TO timer?? Hvad så hvis man skal tisse? spurgte hun, mens publikum grinte.

Lewis Hamilton var hurtig til at svare:

- Det er meningen, at man skal tisse i dragten, men jeg kani kke: Jeg har aldrig kunnet gøre det. Men andre kørere gør det, svarede han, før han så afslørede en pinlig hemmelighed om racer-legenden Michael Schumacher.

- En kører der plejede at køre for mit team, Michael Schumacher, jeg ved ikke, om I har hørt om ham, men: Legende! Og min mekaniker har fortalt mig, at han tissede i dragten hver eneste gang han var i bilen! siger Lewis Hamilton.

Se klippet her:

Hamilton tangerer legender med pole position på Monza
Hamilton tangerer legender med pole position på Monza

Michael Schumacher har ikke vist sig offentligt, siden han kom alvorligt til skade i en skiulykke lige før nytåret 2013. Han har ligget i koma, og det er uvist, hvordan hans helbred er. For nyligt kom det dog frem, at han end ikke kunne stå op, selv hvis han fik hjælp af sine assistenter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx