03/10-14 08:42

Skadesplagede Arsenal vil teste Chelseas guldevneSkadesplagede Arsenal vil teste Chelseas guldevne

Premier League-opgøret mellem Chelsea og Arsenal bliver også et opgør mellem Diego Costa og Danny Welbeck.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Chelsea er ubesejret i Premier League, men kan vente sig hård modstand søndag eftermiddag. Et Arsenal-mandskab i fremmarch gæster nemlig Stamford Bridge til storkamp.

José Mourinhos tropper har allerede lagt de værste guldudfordrere som Manchester City et lille stykke bag sig i tabellen. Men et Chelsea-nederlag kan være nok til, at rivalerne nærmer sig.

Welbeck-show: Arsenal kvaser Galatasaray på Emirates
Welbeck-show: Arsenal kvaser Galatasaray på Emirates

Det kan også blive til en spændende duel mellem to hotte angribere i øjeblikket. Chelseas topscorer Diego Costa har scoret otte mål i seks kampe, mens Arsenals nyindkøb Danny Welbeck lavede hattrick mod Galatasaray i Champions League onsdag.

- Forhåbentlig går alt godt, og forhåbentlig har Diego Costa fået nok hvile fra tirsdag til søndag, så han kan spille mod Arsenal, siger Mourinho ifølge NTB.

Costa, der tidligere har haft problemer med en muskelskade i låret, spillede alle 90 minutter i Chelseas 1-0-sejr ude over Sporting Lissabon i tirsdags.

Chelsea-angriberens tilstedeværelse vil være ekstra vigtig for Chelsea, fordi Didier Drogba er ude i et par uger med en skade.

Arsenal er også ubesejret i ligaen, men London-rivalen har spillet uafgjort i fire af de seks første kampe. Onsdag viste den tidligere Manchester United-angriber Welbeck, at han kan gøre en forskel.

- Han var et dyr mod Galatasaray. Han har lidt af alt. Han er hurtig, han er stærk, han holder på bolden og arbejder hårdt, siger holdkammerat Kieran Gibbs.

Arsenal og City måtte dele i målrigt opgør
Arsenal og City måtte dele i målrigt opgør

Arsenal-manager Arsène Wenger har givet Welbeck masser af tillid og spilletid efter skiftet fra United.

- Jeg vidste, at han var hurtig, men han er jo elektrisk. Forhåbentlig vil hattricket give ham selvtillid.

- Det, som er så fint, er, at hans samspil også er godt. Holdarbejdet og arbejdsmoralen er på niveau med resten af holdet. Han har en meget positiv indstilling og er en holdspiller - ikke bare en afslutter, påpeger franskmanden.

Arsenal må klare sig uden otte førsteholdsspillere til Chelsea-mødet. Mikel Arteta, Aaron Ramsey, Yaya Sanogo, Nacho Monreal, Mathieu Debuchy, Olivier Giroud, Serge Gnabry og Theo Walcott er alle ude med skader.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Mary fik Frederik til at græde: Læs...
bt.dk
Ny gade til dine børns barndom? Nu...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx