Af Niels O. Hansen - 10/07-17 21:57

Dansk svømmedronning jubler: Jeg skal være mor!Dansk svømmedronning jubler: Jeg skal være mor!

Den tidligere danske verdensmester i svømning, Jeanette Ottesen, lægger sin sportsgren på hylden i det næste års tid. Men det er der en glædelig årsag til. Hun skal nemlig være mor.

storybild

Jeannette Ottesen skal være mor. Her ses hun sammen med den kommende far, Marco Loughran. (Billede: Ólafur Steinar Gestsson)

»Et billede siger nok mere end ord lige i denne situation, og ja, den god nok, jeg skal være mor. Ikke alene mor, der er en far og han bliver en god én ad slagsen, navnet er Marco,« skriver Jeanette Ottesen på sin blog, hvor man kan se et scanningsbillede med det foster, som snart bliver et lille barn.

Marco er identsik med den britiske svømmer Marco Loughran, som Jeanette Ottesen er blevet forlovet med. Hun blev separeret i 2013 fra sin daværende mand, Bobby Gray.

Ham fik hun ingen børn med, men det kommer altså ganske snart for den nu 29-årige svømmer.

»Jeg kan ikke med ord beskrive hvor vild en oplevelse det har været ind til videre. Bare det øjeblik graviditetstesten sagde positiv for nogle måneder siden, var det nok et af de vildeste, mærkeligste, gladeste og også et af de mest nervøse øjeblik i mit liv,« skriver Jeanette Ottesen, der vil fortsætte med at skrive om graviditeten på sim blog i de næste fem og en halv måned, som det efter planen varer, inden den lille ny ser verdens lys.

Jeanette Ottesen er en af Danmarks mest succesrige svømmere gennem tiderne. Hendes bedste resultater er to verdensmesterskaber på langbane (100 m fri i 2011 og 50 m butterfly to år senere). Hun var med på den OL-holdkap i 4 x 100 m medley, som vandt bronze ved sidste års OL i Rio de Janeiro.

Svømmekarrieren bliver sat på standby, men Jeanette Ottesen skriver på sin blog, at hun ikke vil afvise at gøre comeback, når graviditeten er overstået, og babyen er kommet videre fra de allerførste stadier.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
Fransk modehus sender dansk pelskonge...
bt.dk
Ny guldjagt: Superligaens storklubber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx