22/02-14 20:08

OB-træner: Vi var parate til at dø for detOB-træner: Vi var parate til at dø for det

Troels Bech fremhævede Richard Møller Nielsen, da han efter kampen skulle analysere på OB's 2-1-sejr over FCM.

storybild

(Billede: Polfoto)

OB vandt lørdag aften 2-1 hjemme mod topholdet fra FC Midtjylland. Målet blev scoret af Ari Skulason i dommerens tillægstid, og OB-træner Troels Bech var naturligvis glad for de tre point.

Før kampen blev den afdøde Richard Møller Nielsen hyldet med et minuts klapsalver. Og netop OB-legenden Ricardo fremhævede Troels Bech efter kampen.

- På en dag, hvor vi er en del, der gerne vil tænke på Richard Møller, så kunne vi passende hive den frem med, at hvis man vil i himlen, skal man være parat til at dø for det. Og det synes jeg, at vi som hold levede op til, siger Troels Bech.

Det var dog et OB-mandskab, som kort før Skulasons overtidsscoring nemt kunne have indkasseret en scoring. Men med et par stærke reflekser af Mads Toppel i målet, holdt hjemmeholdet midtjyderne nede på en scoring.

- I den periode klarede vi os mest på vilje og godt målmandsspil end på alle mulige andre elementer, siger OB-træneren, der tror på, at sejren kan være med til at løfte holdet i de næste par kampe.

- Der er ingen tvivl om, at typisk giver de første point renter. De næste kan derefter komme lidt nemmere. Hvis man kommer til at mangle point i starten, bliver de endnu sværere at få fat i, siger Troels Bech.

Målscoreren Ari Skulason var kort før sit afgørende langskudsmål i overtiden tæt på at forære sejren til FC Midtjylland. Men takket være en holdkammerat endte det lykkeligt for islændingen.

- Et minut før var jeg ved at blive skurk. Så jeg må takke Kasper Larsen, som reddede mig. Kampen ændrede sig hurtigt, siger dagens OB-helt.

Med sejren kravler OB helt op på fjerdepladsen med 25 point. De møder næste gang Esbjerg ude.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

United-legendes klub udsat for hetz:...
bt.dk
Professor: Overhængende fare for...
bt.dk
Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Glemte et gratis æble i sin taske: NU...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx