Af Ritzau - 21/01-17 06:31

Kirkeløkke er selvkritisk efter blandet VM-debutKirkeløkke er selvkritisk efter blandet VM-debut

En flot skudstatistik blev blandet med forsvarsproblemer og tekniske fejl i Niclas Kirkeløkkes første VM-kamp.

storybild

Niclas Kirkeløkkes venstrehånd lynede syv gange i VM-debuten, og det indbragte ham arrangørernes kåring som kampens bedste. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Han lavede syv mål på syv forsøg og blev kåret som kampens bedste, men det var langt fra alt, der lykkedes lige godt for højrebacken Niclas Kirkeløkke, da han endelig fik sin VM-debut mod Qatar fredag aften.

GOG-talentet startede noget ubeslutsomt i angrebsspillet og havde defensive problemer, men fik spillet sig bedre og bedre ind i kampen, som Danmark vandt 32-29.

- Mit forsvarsspil haltede meget hele vejen igennem, men alt i alt er jeg egentlig fint tilfreds.

- Det var fedt at få lov at spille. Jeg var selvfølgelig lidt nervøs i starten, og det kunne man også godt se på mit spil, men det gik væk på et tidspunkt, og så fik jeg løsnet lidt op, siger Niclas Kirkeløkke.

I kampens indledning lavede han nogle fejl og undlod at skyde i oplagte positioner, men især efter pausen lignede han den spiller, der er udset til at være fremtidens mand på positionen.

- Det var bare dårligt spil af mig i starten. Jeg tror ikke, det var nervøsiteten, der gjorde det. Jeg følte lige, jeg skulle ind i det. Det var lidt vildt her i første kamp, og jeg skulle lige ordentligt ind på banen, siger Niclas Kirkeløkke.

Nu venter der en ottendedelsfinale mod Ungarn, som noget overraskende havnede helt nede på fjerdepladsen i gruppe C.

- Det havde været fedt at møde Chile. Men vi slog jo Ungarn ved Bygma Cup. Jeg mener godt, at vi kan spille bedre, end vi gjorde der. Den burde vi kunne vinde, vurderer VM-debutanten.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Syv-årig dreng faldt gennem isen: Nu...
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Lavede kæmpe brøler mod Messi:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx