Af Claus Bøge Jensen - 23/05-15 18:37

Drømmemål udskyder AGF's oprykningsfestDrømmemål udskyder AGF's oprykningsfest

AGF spillede 1-1 mod Skive IK og må vente endnu en spillerunde for at sikre sig oprykning til Superligaen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Fodboldklubben AGF formåede endnu engang ikke at sikre sig sejren, der kunne havde sikret holdets oprykning til Alka Superligaen.

Skive IK ødelagde festen for århusianerne, da kampen endte 1-1 på Spar Nord Arena på et drømmehug fra Skives John Dyring.

Fra kampens begyndelse lagde Superliga-aspiranterne pres på hjemmeholdet, der samtidig forholdt sig afventende. Efter 12 minutter udmøntede østjydernes pres sig i en scoring.

Davit Skhirtladze tog en flot dribletur på venstrekanten, og inde i feltet lå Kim Aabech, der nemt kunne sætte bolden ind bag Skive-målmand Mathias Rosenørn. Det var Aabechs scoring nummer 16 i 1. division i denne sæson.

Scoringen ændrede ikke noget på AGF's spil, der fortsatte et tungt pres.

Særlig farligt blev det ofte på indlæg fra AGF's venstre side, hvor Skive var usikre i clearingerne, der ofte resulterede i halve chancer på nedfaldsbolde. Især Vatzadse var tæt på at gøre det til 2-0 efter 36 minutter.

Der skulle spilles knap 45 minutter, før Skive kom tæt på en udligning. Danilo Arrieta trak igennem AGF's forsvar, men vinklen blev for spids, og Arrieta formåede ikke at ramme målet.

Skive, der allerede er sikret overlevelse i 1. division, kom efter pausen bedre med i opgøret og var i flere omgange tæt på AGF's mål. Alligevel var det helt ud af det blå, at John Dyring efter 57 minutter smadrede bolden op i krogen fra et stykke ude fra feltet.

Herefter fik Skive bedre fat og havde flere chancer for at komme foran, blandt andet med et drilsk skud på overliggeren. I kampens sidste 10 minutter kom AGF højt frem på banen, men chancerne udeblev, og opgøret endte dermed 1-1.

Samme resultat fik AGF mod HB Køge i sidste spillerunde.

AGF har yderligere to matchbolde til at sikre oprykningen. 30. maj møder AGF Lyngby, mens sæsonens opgør bliver hjemme mod AB.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx