Af - 21/03-14 07:15

Nøddesbo: Til Danmark efter sejr og en kuffert fuld af slikNøddesbo: Til Danmark efter sejr og en kuffert fuld af slik

Håndboldspilleren Jesper Nøddesbo regner med en sikker spansk sejr over Aalborg i Champions League i weekenden.

storybild

(Billede: Polfoto)

Barcelonas danske spiller, Jesper Nøddesbo, har tænkt sig at udnytte den danske gæstfrihed til det yderste, når hans klub på søndag møder Aalborg Håndbold på udebane i Champions League-slutspillet.
Ikke noget med at være venlig mod landsmændene fra Aalborg.

- Sådan er det at spille for Barcelona. Vi går efter at vinde alt, vi stiller op i. At tabe er ikke rigtigt en muligt. Det er et pres at spille med, siger Jesper Nøddesbo.

Aalborg-træner: -Vi tør ikke engang drømme om at gå videre
Aalborg-træner: -Vi tør ikke engang drømme om at gå videre

Han lyder dog ikke som om han er tynget af presset. Det er han heller ikke: Selv om han høfligt udtrykker respekt for Aalborg-holdet, er han tilbøjelig til at give Aalborg-træner Nicolai Jacobsen ret i det, han sagde i metroxpress i går: At Aalborg ikke har en chance.

- Det håber jeg da heller ikke, at de har. Han underspiller Aalborgs rolle en lille smule, men favoritrollen må vi tage på vores skuldre, medgiver han.

KIF-profil: Bjerringbro kommer med alt hvad de har
KIF-profil: Bjerringbro kommer med alt hvad de har

Når Jesper Nøddesbo så har slået de danske modstandere på håndboldbanen, så regner han med at gå til angreb på en velassorteret slikbutik.

- Jeg har lovet min datter at tage noget dansk slik med til hendes fødselsdag. Det er ikke noget, hun får normalt, så det er en stor ting, at der skal slik på bordet. Og så skal vi have fundet noget lakrids til nogle af holdkammeraterne. Der er ikke ordentlig stærk lakrids hernede i Spanien, forklarer han.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona kommer til Aalborg

LÆS OGSÅ: Nedtur: Aalborg Håndbold fik ørerne i vaskemaskinen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx