Af Ritzau - 19/10-16 12:33

Presset norsk fodboldlandstræner får mindst én kamp merePresset norsk fodboldlandstræner får mindst én kamp mere

Det Norske Fodboldforbund freder landstræner Per-Mathias Høgmo i foreløbig en kamp mere.

storybild

Per-Mathias Høgmo får mindst en kvalifikationskamp mere som Norges fodboldlandstræner. (Billede: Scanpix/John Macdougall)

Norges fodboldlandshold var tidligere i oktober på katastrofens rand med et 0-1-nederlag i Aserbajdsjan, hvilket kun var 13 minutter fra at blive suppleret af et pointtab mod San Marino.

Kritikken af landstræner Per-Mathias Høgmo har været stor og en fyring et offentligt tema. "Det er nok nu, Høgmo: Gå af", skrev den norske avis VG således på sin hjemmeside i minutterne efter nederlaget i Aserbajdsjan.

Foreløbig bliver han dog fredet af Det Norske Fodboldforbund (NFF), som er villig til at give ham kvalifikationskampen mod Tjekkiet i november, før man vil overveje at sætte ham på porten.

Det skriver NFF på sin hjemmeside.

- Forbundet er ikke tilfreds med resultat- og præstationsudviklingen for herrernes A-landshold. Vi har spillet tre VM-kvalifikationskampe og har tre point mindre end det, som vi realistisk havde forventet.

- Med en sejr mod Tjekkiet vil vi være fuldt tilbage i kampen om at få en playoffplads til VM i Rusland 2018, skriver forbundet.

Samtidig slår man fast, at man uanset resultatet mod Tjekkiet vil benytte vinterens landskampspause til en større evaluering af træneren og holdets præstationer.

FC Københavns manager, Ståle Solbakken, er blevet nævnt af både sig selv og norske medier som en oplagt kandidat til landstrænerjobbet.

Hans kontrakt med FC København gælder til sommeren 2018, og klubbens administrerende direktør, Anders Hørsholt, har afvist, at han forlader FCK inden det.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx