Af Ritzau - 28/05-16 16:56

Silkeborg tanker selvtillid med storsejr over VejleSilkeborg tanker selvtillid med storsejr over Vejle

Mens Lyngby og AC Horsens tabte, så snuppede Silkeborg en storsejr i sidste spillerunde i 1. division.

storybild

Silkeborg vandt lørdag over Vejle, men holdet fejrede allerede oprykningen til Superligaen for en uge siden. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Anders Kjærbye)

Oprykningen til Superligaen var allerede på plads inden sæsonens sidste kamp i 1. division, men Silkeborg ville gerne slutte godt af foran sit eget hjemmepublikum.

Det udmøntede sig i en knusende sikker 5-0-sejr over Vejle, som kun var med til at skabe spænding i starten af fodboldkampen.

Dermed fik Silkeborg vist, at holdet lige nu er langt bedre end lokalrivalen, som også havde satset hårdt på oprykning, men endte på en skuffende femteplads.

Med sejren endte Silkeborg på andenpladsen med blot et enkelt point op til rækkens bedste hold, Lyngby, som lørdag tabte 2-3 hjemme til Fredericia.

Silkeborgs Robert Skov leverede en flot solotur og åbnede målfesten efter 21 minutter, og der blev ikke scoret mere end det ene mål i første halvleg.

Fem minutter inde i anden halvleg fordoblede angriberen Ulrik Flo Silkeborgs føring efter en smart frispilning af Andreas Albers.

Det blev også til to mål af indskiftede Davit Skhirtladze, mens Emil Scheel fik vist sine evner på langskud med målet til 4-0.

Dermed fik Silkeborg tanket masser af selvtillid inden tilværelsen i Superligaen efter sommerpausen.

Det kunne man ikke sige, at AC Horsens gjorde. Ligesom Lyngby tabte Horsens også den sidste kamp i rækken med et ydmygende 1-5-nederlag ude til Næstved.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx