Af Ritzau - 22/09-16 23:17

Lyngby-matchvinder utilfreds med at blive skiftet udLyngby-matchvinder utilfreds med at blive skiftet ud

Lyngby-angriber Jeppe Kjær var ikke glad for at blive skiftet ud i anden halvleg af træner David Nielsen.

storybild

Lyngbys målscorer Jeppe Kjær skiftes ud og får kram af cheftræner David Nielsen i kampen mod Brøndby. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Lyngby snuppede torsdag aften den anden sejr i træk i Alka Superligaen, da holdet vandt 1-0 hjemme over Brøndby.

Lyngbys matchvinder mod Brøndby, Jeppe Kjær, var glad for sejren, men han var ikke spor tilfreds med at blive skiftet ud kort inde i anden halvleg.

- Jeg er absolut ikke tilfreds med at blive skiftet ud. Jeg vil helst gerne spille. Men det er træneren, der tager den beslutning, siger Jeppe Kjær.

Lyngby-træner David Nielsen forsvarer beslutningen om udskiftningen, som skete af taktiske årsager.

- Det var fordi, vi skulle have nogle friske folk ind. Vi førte 1-0 og skulle holde presset deroppe. Der var ingen grund til at risikere for meget, siger David Nielsen.

Det var Mikkel Rygaard, som kom på banen i stedet for Jeppe Kjær efter 56 minutter, og det betød, at Frederik Gytkjær blev skubbet helt frem i angrebet.

- Vi lavede nogle ændringer på midtbanen, der gjorde, at Brøndby ikke spillede så meget imellem vores kæder.

- Det var vigtigere, end at vi holdt Jeppe Kjær på banen. Og der er allerede en ny kamp mod Viborg på søndag, forklarer David Nielsen.

Jeppe Kjær, som scorede 1-0-målet to minutter før pausen, mener ikke, at der var grund til, at han skulle ud på bænken så hurtigt.

- Gameplanen skulle gerne være den samme, uanset om vi var foran eller bagud. Det var det, vi havde snakket om. Vi skulle fortsætte på den måde.

- Vi snakkede om i halvlegen, at det egentlig så fint nok ud. Vi skulle ikke komme til at stå for langt tilbage, siger Jeppe Kjær.

Fra bænken kunne målscoreren se Brøndby dominere og være tæt på en udligning.

- Brøndby havde bolden meget i anden halvleg, men jeg synes ikke, at de skabte rigtigt mange chancer.

- De havde et par stykker, men vi havde også tilløb til et par chancer i den anden ende. Det var en fantastisk defensiv holdindsats, mener Jeppe Kjær.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx