Af - 07/11-16 11:41

Kevin Magnussen ærgrer sig: Brasilien er legendarisk, men...Kevin Magnussen ærgrer sig: Brasilien er legendarisk, men...

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen ser frem til en 'fantastisk weekend' i Brasilien, men han fremhæver en lille detalje, som kunne have gjort den endnu bedre.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Da Kevin Magnussen var en lille dreng, der så Formel 1 i fjernsynet var det brasilianske grandprix altid noget helt særligt for ham af en ganske særlig årsag: En årsag, som ikke længere er der. Man kan sige, at der er et Abu Dhabei.

- Brasilien er en legendarisk weekend. Der er så meget ved den, mange af mine idoler har kørt på Interlagos i tidens løb. I min barndom var det altid sæsonens sidste ræs, så det havde denne her mesterskabs-afgørende-vibe omkring sig, siger Kevin Magnussen til Renault-teamets hjemmeside.

Medie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontrakt
Medie: Kevin Magnussen tilbudt ny F1-kontrakt

Og det ærgrer ham, at der nu er kommet flere løb ind efter Brasilien.

- Jeg synes, at det er uheldigt, at det ikke længere er sæsonens sidste grandprix, før det føles som om, at det skulle være sådan, siger Kevin Magnussen.

- Men det er stadig en fantastisk weekend, tilføjer han.

Når Brasiliens grandprix er kørt på søndag, så mangler der stadig grandprixet i Abu Dhabi.

Ekspert: Fint nok med Haas, men sats på Renault
Ekspert: Fint nok med Haas, men sats på Renault

Men først glæder Kevin Magnussen sig til at køre på Interlagos:

- Det er en kort bane, det har følelsen af at være et gokart-ræs, for man skal dreje hele tiden, og det flyder ret lækkert, siger han.

- Fra første sving er det en virkeligt spændende bane med ret mange muligheder for at overhale, især i første sektor, siger han.

I 2014, da Kevin Magnussen kørte for McLaren, kom han i mål som nummer ni i det brasilianske grandprix.

LÆS OGSÅ: Magnussen ærgrer sig efter skuffende løb i Mexico

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Kevin om øv-strategi: Vi fejlede

LÆS OGSÅ: Øv: Magnussen i mexicansk møgtur

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-træner tager bladet fra...
bt.dk
Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Ikeas kæmpestore varehus i Danmark...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx